x
Han går på semester, men ett problem…
Som liten retade de henne för hennes föräldrars jobb, men som vuxen blev hon Miss Universum Hon upptäcker att hennes pojkvän är otrogen och låter honom gottgöra henne genom att betala för en näsplastik

Han går på semester, men ett problem uppstår som bara han kan lösa och chefen skickar polisen för att få tag i honom

01 September 2022 • Av sofia
12.894
Advertisement

Räck upp handen om du efter ett års arbete inte ivrigt väntar på det ögonblick då det är dags att gå på semester. Ingen eller hur som helst få. De flesta av oss behöver faktiskt en välförtjänt paus för att koppla av och återhämta den energi som krävs för att möta en ny och lång period av arbete. Det finns de som bestämmer sig för att göra det i en vecka, vissa i 10 dagar, vissa till och med i en månad, faktum är att de under den perioden gör allt för att inte tänka på sitt jobb.

Något som även huvudpersonen i denna berättelse försökte göra, men som han inte lyckades med i slutändan. Låt oss ta reda på varför.

via: Reddit

Personen i fråga är anställd på ett företag och sköter lönebeskeden. Eftersom hans semester skulle ha infallit i slutet av månaden passade mannen på att meddela sin chef och att utbilda en underordnad att ersätta honom på jobbet. Efter att ha gjort detta och övertygad om att det inte fanns något som kunde gå fel, tog den anställda mannen semester, men eftersom han var en noggran människa meddelade han också till sin chef om att han på semesterorten inte skulle ha telefonen tillgänglig och att han inte skulle kunna nås eller detta var åtminstone vad han trodde.

Som han själv berättade i ett långt inlägg på Reddit, var han en dag ute och fiskade med sina barn när han lade märke till något ovanligt. "Jag var med mina barn och plötsligt såg jag en polisbåt närma sig - skriver han - jag var inte orolig eftersom jag hade fiskekort, men de stannade bredvid oss ​​och frågade mig om mitt namn. Sedan sa de att de var ditskickade från mitt företag och att de hade skickat ett privatplan för att hämta mig för att lösa ett problem."

Vår huvudperson kunde alltså inte göra något annat än att lämna sina nära och kära i några dagar och återvända till kontoret. Det fanns ett problem som bara han kunde lösa och han fick utföra ett ärende på 2 dagar som normalt skulle ta en vecka. Tack och lov, när han ordnade det, insåg chefen att han hade avbrutit mannens semester och bad om ursäkt så gott han kunde. Han så till att den anställde mannen kom tillbaka till sjön, gav honom en extra vecka och försäkrade honom att en kollega skulle utbildas för att undvika framtida situationer som den som de just tvingats uppleva.

Hur skulle du ha betett dig om du varit chefen? Skulle du ha agerat som han eller försökt hitta en alternativ lösning?

Tags: WtfJobbBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack