Hon spenderar 35 000 i månaden för att bo på lyxhotell: För mig är det en stor besparing" - TittaPaVideon.se
x
Hon spenderar 35 000 i månaden för…
En pappa kritiseras för att han har sina 5 barn i

Hon spenderar 35 000 i månaden för att bo på lyxhotell: För mig är det en stor besparing"

05 Augusti 2022 • Av sofia
3.153
Advertisement

Alla skulle väl vilja bo i ett lyxigt hem med många typer av service tillgänglig, någon som sköter sysslorna åt oss och gör att allt är städat och ordnat när vi kommer tillbaka hem från jobbet. Om det är detta man vill uppnå så finns det två alternativ: det ena förutser att du har anställda som ansvarar för att städa och ordna husets olika rum, det andra att du bor på ett hotell.

Tycker du att detta låter som ett omöjligt alternativ? Då har du faktiskt fel, för Lauren Tickner är en kvinna som gjorde det och för henne är det en fördelaktig lösning. Låt oss berätta om hennes val.


Lauren Tickner är en 25-årig tjej från Storbritannien som berättade sin historia och sitt speciella val i en video som publicerades på hennes Youtube-kanal. Tjejen erkände att hon alltid velat ha ett liv i total komfort och fann det när hon flyttade till Dubai. Hon reste dit från London och checkade in permanent på ett lyxhotell. Ett originellt och väldigt speciellt val som kvinnan hävdar innebär en stor besparing för henne.

Enligt Laurens vittnesmål spenderar hon cirka 3 500 euro varje månad för att bo i en lägenhet som består av 2 sovrum, 3 badrum, kök och vardagsrum, inne på ett hotell. Allt detta får henne att känna sig som en prinsessa och hjälper henne att leva i harmoni och balans, två grundläggande aspekter för att trivas med sig själv.

"För mig representerar det en investering, inte en utgift - säger hon - Att tänka på att komma hem och inte behöva göra något är underbart. Det är en härlig känsla att lägga sig i sängen när någon annan har bäddat åt dig, att inte behöva städa och veta att allt är i ordning när du kommer tillbaka. Jag köper inte vatten för de sköter det åt mig, jag behöver inte göra i ordning middag och när jag får paket hittar jag dem direkt i mitt rum”.

En lösning som tydligen både är ett sätt att få en bekväm vardag och att spara pengar. Enligt vad hon hävdar skulle det vara mycket billigare att bo så här och spendera den summan varje månad än att ha en lägenhet i London – där hon brukade bo. "För att inte tala om att jag inte behöver interagera med en husägare, jag behöver inte betala räkningarna och det gör det mycket lättare för mig.

Advertisement

En upplevelse som såklart blev viral på nätet och gav upphov till många kommentarer. Många har uttryckt en önskan om att kunna göra något liknande i framtiden, medan andra har sagt att de istället inte håller med särskilt på grund av de kostnader som kvinnan tvingas möta varje månad.

Skulle du vilja kunna bo en period på ett lyxhotell, med alla bekvämligheter, vara fri från hushållssysslor och allt det som det innebär att sköta ett hus?

Tags: KvinnorDubaiOtroligt
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack