x
En 21-åring blir miljonär genom att…
En 5-årig pojke besöker graven där hans ofödda tvilling ligger begravd och berättar om sin första dag i skolan De ger honom av misstag en lön som är 286 gånger högre än normalt så han tar pengarna och smiter

En 21-åring blir miljonär genom att sälja tvål:"Jag har alltid varit självständig och framgångsrik"

10 Augusti 2022 • Av sofia
1.146
Advertisement

Har du någonsin kunnat föreställa dig att en tjej vid bara 13 års ålder kunde hitta nyckeln till att bli miljonär? En fråga som verkar otrolig, men som döljer en sann historia, den om Lily, en amerikansk kvinna som har lyckats utnyttja sina kunskaper och förmågor redan från en mycket ung ålder och har nått enorma framgångar.

En mycket intressant historia som hon själv har berättat flera gånger, kanske också för att uppmuntra dem som lätt tappar hoppet av livets motgångar, och för att berätta att vem som helst kan klara det, allt som behövs är lite god vilja och initiativförmåga. Precis vad hon hade som barn. Låt oss tillsammans ta reda på hennes historia.

via: The Sun

Lily Ellison började göra handgjorda tvålar i mycket ung ålder som har gjort henne känd över hela världen. Inte medveten om det fantastiska resultatet som hon skulle ha uppnått på mycket kort tid, började flickan denna produktion nästan för skojs skull. Hon älskade att spendera hela eftermiddagar med att leta efter nya dofter att skapa tvålar och liknande med och fortsatte med envishet. Sedan, i samförstånd med sin mamma, beslutade hon sig för att dela sina verk på nätet för att sälja dem och det dröjde inte länge förrän hon hade lyckats bygga upp en kundkrets.

"Mina föräldrar har alltid lärt mig att vara självständig - berättar den unga kvinnan - Så när jag insåg att jag var intresserad av de små kemiska experimenten som gjordes med min far, började jag arbeta. De har aldrig varit särskilt tillmötesgående med mig, inte av elakhet, men för att förmedla en känsla av ansvar.När jag gick till skolan fick jag gå upp själv, förbereda frukost och lunch, de hjälpte mig inte med det här - fortsatte hon - och jag hade inte ens veckopeng som många av mina klasskamrater".

Kort sagt, Lily var tvungen att lära sig att klara sig själv väldigt tidigt och hade inte för avsikt att vänta på att hennes mamma och pappa skulle ta hand om hennes behov, och uppenbarligen gjorde dessa två föräldrar rätt val.

Hennes beslutsamhet och viljestyrka har verkligen gett resultat och idag, bara 21 år gammal, är den här tjejen ägare till ett av de största tvålföretagen i USA, Handmade Soap Club. En framgång inom arbetsvärlden som gjort henne till miljonär och gett henne chansen att dela den framgången med sin familj och sin pojkvän.

Advertisement

En intressant historia som också representerar en utgångspunkt för de många unga som inte kan hitta sin egen väg i livet, men som gärna vill uppfylla sig själva och skapa en ljus framtid precis som Lily. Med sin erfarenhet vill flickan uppmuntra alla att tro på sina drömmar och att arbeta hårt för att förverkliga dem, för i livet är allt möjligt, du måste bara vilja det.

Vad tycker du om saken?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack