x
Han överraskar gatuförsäljaren som…
Hon går till frisören för att byta frisyr men kommer ut från salongen besviken och tar sig hem gråtandes Hon låtsas avslöja sitt kommande barns namn för sin påträngande svärmor och kvinnan berättar det för alla hon känner på nätet

Han överraskar gatuförsäljaren som gav honom mat som liten med ett besök och pengar: Hon blir rörd av överraskningen (+VIDEO)

14 Augusti 2022 • Av sofia
19.943
Advertisement

Att visa tacksamhet mot dem som har tagit hand om oss är en viktig gest, som många barn försöker göra mot sina föräldrar. Det finns barn som kanske lyckas köpa ett hus åt dem och de som istället uttrycker sin tacksamhet på många andra sätt. Men i vissa människors liv är det inte bara föräldrarna som har haft en viktig roll, för en del har det funnits andra människor som har funnits där under deras uppväxt och gjort att de har fått ett bättre liv. En barnskötare till exempel, en farfar, en släkting eller någon som varit närvarande i nödens stund. För mannen som är huvudperson i den här videon var det en gatuförsäljare som matade honom när han var barn. Flera år senare lyckades mannen spåra henne och bestämde sig för att göra ett besök.


Tacksamhet är en djup känsla, som inte alla visar som de borde, tyvärr. Så är absolut inte fallet med den här unge man, som bestämde sig för att återvända till sitt hemland, Nigeria, för att leta efter kvinnan som tog hand om honom när han bara var ett barn. I videon som publicerades på TikTok, närmar sig den unge mannen gatuförsäljaren med säkra steg, medan hon håller på att laga mat. Utan att säga ett ord eller förklara vem han är, tar mannen kastrullen från elden och placerar den i närheten, sedan tar han kvinnan i handen och börjar förklara allt för henne. Vid första ögonkastet känner inte försäljaren igen honom och hon inser inte att hon står framför den där lilla pojken som hon brukade ge mat till för många år sedan. Men efter ett tag avslöjar den unge mannen vem han är och kvinnan brister ut i tårar.

Hon lägger händerna på huvudet, mot munnen, förvånad och rörd eftersom mannen hade återvänt enbart för att tacka henne för hennes vänlighet. Kvinnan kan inte tro att han står där rakt framför hennes ögon och hon kan ännu mindre tro att han vill ge henne pengar. Mannen är så tacksam mot sin gamla "barnflicka" att han ger henne en hel bunt med sedlar, vilket får kvinnan att gråta ännu mer.

Det spelar ingen roll hur lång tid som har gått, för han kommer alltid att vara tacksam gentemot henne: det är tack vare henne som han har blivit den man han är idag och han vill att alla ska veta detta. Titta bara på videon för att förstå hur starkt bandet är mellan de två, även om de förmodligen inte har sett varandra på många år.

Har du kommit ihåg att visa din tacksamhet gentemot de människor som gjort skillnad i ditt liv?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack