Hans fru blir sjuk och läkarna råder honom till att lägga in henne på sjukhus, men han lämnar henne inte och tar henne på en resa jorden runt - TittaPaVideon.se
x
Hans fru blir sjuk och läkarna råder…
Han sätter ögonbindel på sina föräldrar och tar med dem till deras drömhus som en gåva för att tacka dem för alla deras uppoffringar

Hans fru blir sjuk och läkarna råder honom till att lägga in henne på sjukhus, men han lämnar henne inte och tar henne på en resa jorden runt

31 Juli 2022 • Av sofia
16.846
Advertisement

Det är verkligen sant att inget kan stå i vägen för äkta kärlek. När du träffar en speciell person, blir förälskad och lovar evig kärlek, finns det inget problem, ingen sjukdom och inga oväntade händelser som kan stå i vägen. Om två själar är ämnade för varandra, kommer det inte att finnas något berg som är för högt att bestiga eller något hav för stormigt för att segla.

Så var det för paret vi nu vill berätta om. Känslan mellan dem var så stark att de lyckades hantera ett enormt hälsoproblem som uppstod när de fortfarande var unga. Låt oss ta reda på vad som hände.

via: People

Andy och Donna träffades i Pawtucket och allt började med en väldigt banal fråga från pojken: "Har du ett tuggummi?". De har aldrig delat på sig sedan dess. De förlovade sig, gifte sig och bildade en familj med 4 barn. Men så en kväll förändrades allt och en sjukdom tvingade Donna att sitta i rullstol.

Allt hände under julhelgen när hon var 45. En huvudvärk fick henne att gå och lägga sig medan de andra fortfarande roade sig och dagen efter upptäckte hon att hon hade drabbats av ett aneurysm. Detta problem förlamade halva hennes kropp och som inte längre tillät henne att leva normalt. Efter ett flertal kontroller och behandlingar kom läkarna överens om att säga åt Andy att lägga in sin fru på sjukhus på en anläggning där hon skulle få all nödvändig vård, men han ville inte.

Utan att tänka för mycket bestämde mannen att han aldrig någonsin skulle lämna sin bättre hälft ensam. Paret lät sig inte avskräckas av en rullstol och började resa jorden runt tillsammans. Innan det tillfället hade de aldrig rest så mycket och på ungefär trettio år lyckades de besöka alla kontinenter. I en intervju erkände mannen att han älskade sin fru från första ögonblicket han såg henne och att han inte kunde tänka sig att tillbringa en enda stund borta från henne och gjorde allt för att förhindra att detta skulle hända.

Tyvärr gick de bort båda två, med bara några månaders mellanrum: Andy år 2019, medan Donna år 2020. Men vi är säkra på en sak: de har gett ett fantastiskt budskap till alla människor som kommer att ha turen att få höra deras historia.

De är ett föredöme som inspirerar oss till att finna styrkan att gå vidare även i livets mörkaste stunder. De lyckades och gjorde det hand i hand, låt oss därför inte glömma vikten av att ha någon vid din sida.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack