Han är 55 år gammal och hon är 26, de har en dotter tillsammans och är lyckliga trots alla hemska kommentarer: "Är du pappan eller morfarn?"

av sofia

11 Juli 2022

Han är 55 år gammal och hon är 26, de har en dotter tillsammans och är lyckliga trots alla hemska kommentarer: "Är du pappan eller morfarn?"
Advertisement

Den allmänna opinionen är alltid väldigt delad när det kommer till åldersskillnad i ett förhållande: det finns de som hävdar att åldern bara är en siffra och de som helt enkelt inte kan föreställa sig att leva i ett förhållande med stor åldersskillnad. Lauren Kerr och hennes partner Anthony Shaylor bryr sig dock inte särskilt mycket om dessa frågor och lever i en relation som deras hjärtan har fått styra. Anthony är en 55-årig man, medan Lauren är 26, men den enorma åldersskillnaden har inte hindrat dem från en underbar kärlekshistoria, samt från att få en vacker liten dotter. Nu planerar paret sitt bröllop och, varför inte, till och med att skaffa ett andra barn.

via Instagram / laurenashkerr

Advertisement

Början av deras förhållande var speciell, eftersom Anthony arbetade som dörrvakt på en klubb och hans första möte med Lauren ägde rum år 2017 på grund av ett slagsmål i baren. Femtiofem-åringen fick följa med Lauren ut från klubben, som omedelbart blev kär i mannen. Ett ovanligt möte, minst lika mycket som deras kärlekshistoria som trots all kritik de har fått fortfarande är stark och orubblig. Senare, när de var tvugna att arbeta på samma plats, började de två lära känna varandra bättre tills de blev kära och officiellt gick ut med att de hade en relation.

Advertisement

Även om paret inte är befriat från de chockade och dömande blickarna från dem som misstar Lauren för Anthonys dotter på gatan, har de aldrig slutat älska varandra och säger att de är nöjda med sitt liv tillsammans. De har inget emot att det är 29 års åldersskillnad mellan dem, och lyckligtvis är deras familjer av samma åsikt. I slutändan är det främlingar som störs mest av deras kärlekshistoria och som anser den vara "olämplig".

Lauren medger att hon har haft lite svårt att hantera grymma kommentarer från människor, medan Anthony aldrig har låtit sig påverkas av främmande människors bedömningar. Den unga kvinnan har dock lärt sig att inte bli nedtryckt av dem som faktiskt inte ens känner henne.

Kort sagt, för Lauren är den stora åldersskillnaden mellan henne och hennes partner fortfarande en liten detalj i det stora hela, och hon hävdar att ingen borde låta sig påverkas av detta. Om två personer älskar varandra bör de försöka vara tillsammans oavsett åldersskillnad. "Om du inte ger din relation en chans, hur vet du då vad den har att erbjuda?" var en tankeställare som Lauren ville ge människor.

Hur ställer du dig i frågan?

Advertisement