Efter skilsmässan anställer han en barnvakt till sina barn: "Jag gillade henne inte och höll på att ge henne sparken, men sedan gifte vi oss"

av sofia

27 April 2022

Efter skilsmässan anställer han en barnvakt till sina barn: "Jag gillade henne inte och höll på att ge henne sparken, men sedan gifte vi oss"
Advertisement

Affärsrelationer är inte alltid någon dans på rosor. Det kan hända att det av någon anledning inte är möjligt att utveckla goda relationer med kollegor eller, ännu värre, med chefen. Kanske på grund av rädsla när du pratar med honom eller henne är det inte alltid lätt att bygga upp en nära relation med din chef. Av detta och många andra skäl tenderar vi att vara ovänliga och att hålla avstånd, men i berättelsen som vi ska berätta för dig idag var det inte exakt så.

Krystle och Ben, de två huvudpersonerna, hade etablerat en mycket ytlig arbetsrelation. Han var arbetsgivaren och hon var den anställda, inget mer än så, men med tiden förändrades något och allt förvandlades till någto taget ur en romantisk komedi. Låt oss se vad som hände.

via Mirror

Nyligen skild och med 3 barn att ta hand om var Ben en ensam entreprenör som behövde hjälp för att driva hushållet och familjen vidare. Så han bestämde sig för att anställa en barnvakt för att ta hand om huset och hans barn. Det var då Krystle, en 23-årig tjej kom in i hans liv och på mycket kort tid vann hon Bens barns respekt och kärlek.

Deras ja, men inte mannens som ansåg henne vara en dålig anställd. "Jag anställde Krystle för att jag behövde hjälp, men jag insåg direkt att hon var den sämsta barnskötaren som fanns. - sa Ben - Hon lagade dålig mat och hushållningen var ännu sämre. Efter en tid pratade jag med en av mina två döttrar och jag erkände att jag ville sparka henne. Men min dotter bröt ihop och bad mig att låta Krystle vara kvar för att hon var en underbar person och fick dem att må bra. Så jag gav upp och lät henne fortsätta arbeta för oss. Jag hade också bestämt mig för att vår relation alltid skulle vara baserad på ett utbyte och att vår relation skulle förbli formell".

Advertisement

Synd att detta inte hände och att Bens initiala avsikter förändrades så pass mycket att han tillslut istället blev kär i Krystle. Barnvakten resonerade ungefär på samma sätt och hade alltid försökt att inte bli för informell med sin arbetsgivare. Men, precis som i en romantisk komedi, började kärleken med tiden att blomstra mellan de två och de kunde inte längre vara utan varandra.

"Jag gillade inte Ben. - sa Krystle - jag pratade inte med honom och jag undvek honom, men sedan började vi prata mer och en jul bjöd han min son och mig på lunch hemma hos dem. Först ville jag inte tacka ja, men sen gjorde jag det och det var fantastiskt. Jag ändrade åsikt om honom och vår relation, vi kom varandra närmare och närmare tills vi blev kära och inledde ett förhållande. I början sa vi ingenting till våra respektive barn, men en kväll när vi satt i bilen alla tillsammans tog han min hand och de förstod allt".

Paret, som blev viralt på webben, berättar att deras relation gett upphov till stark debatt och många inte särskilt trevliga kommentarer på grund av åldersskillnaden och även den initiala arbetsgivare/anställd-relationen. Många har framför allt blivit upprörda över den föredetta barnvakten och anklagat henne för att vara en opportunist och sagt att hon förstört en hel familj, även om båda var separerade och fria ur sentimental synvinkel. Tack och lov påverkade inte alla dessa negativita kommentarer förhållandet och trots 20-års ålderskillnad gifte sig Ben och Krystle och lever lyckliga tillsammans med sina fyra barn.

"Flera gånger har folk trott att Krystle är min dotter - erkände Ben - men jag bryr mig inte om det längre, vid det här laget är jag van vid det och det stör mig inte. Vi har det bra tillsammans, är en lycklig familj. För att inte tala om att Krystle ger mig tur: sedan vi blev kära har mitt företag gått bättre ".

Tydligen existerar liknande kärleksaffärer inte bara i filmer, utan även i verkligheten. Det underbara är att få veta att de finns, bli rörd på djupet och drömma sig bort tillsammans med huvudpersonerna precis som om vi satt i en bekväm fåtölj på bio.

Advertisement