Hon kritiseras för att hon lagar mat åt sin man 3 gånger om dagen: "Vad är du, en hemmafru från 50-talet eller?"

av sofia

03 Juli 2022

Hon kritiseras för att hon lagar mat åt sin man 3 gånger om dagen: "Vad är du, en hemmafru från 50-talet eller?"
Advertisement

Matlagning är ett måste om man vill äta en ny måltid varje dag som dessutom kanske även är hälsosam, utan att nödvändigtvis behöva ta till färdiglagade produkter. En kvinna kritiserades hårt för att ha lagt upp videor där hon lagar mat åt sin man tre gånger om dagen. Anledningen till all denna kritik? "Vad är du, en hemmafru från 50-talet?" är en av de elaka kommentarerna från användare, som inte uppskattade detta steg bakåt när det gäller kvinnors rättigheter. Men huvudpersonen i den här historien, Sonali Arora, understryker att hon inte känner så alls och att hennes livsstil är ett fritt val, eftersom hon kan arbeta hemifrån och har tillräckligt med tid för att ägna sig åt matlagning.

via TikTok / sonali.arora_xx

TikTok / sonali.arora_xx

TikTok / sonali.arora_xx

"Om de inte kommer för att kritisera mig för portionerna, skriver de för att attackera min man utan att ens känna honom", berättar kvinnan och förklarade situationen "de kallar honom för tvååring, folk säger att han är kvinnohatare eller att jag beter mig som en hemmafru från 50-talet". Sonali Arora började lägga upp videor på TikTok av vad hon lagade dagligen till sin man, Nipun, för att dela med sig av denna positiva erfarenhet. Hon föreställde sig inte att människor skulle attackera henne för denna enkla gest. En person skrev i kommentarerna: "Det här är på skämt, eller hur?", medan en annan person skrev: "Jag tror aldrig att jag har lagat lunch åt min man, jag är inte hans mamma."

Advertisement

26-åringen svarade dock snabbt på all kritik: "Även om jag vet att de är totala främlingar och att vad de säger inte definierar varken mig eller min man, gör det fortfarande ont i mig att se vissa kommentarer. Min man är den gulligaste, mest stöttande person som finns på jorden och är verkligen ingen kvinnohatare. Vi har en riktigt bra relation, vi delar på allt hushållsarbete. Efter det att jag lagar mat tar han disken, jag gör ingenting. Han städar också alla badrum och dammsuger."

TikTok / sonali.arora_xx

TikTok / sonali.arora_xx

Kort sagt, människors elaka kommentarer kunde inte vara mer felaktiga och långt ifrån verkligheten, enligt Sonali. Den unga kvinnan är ganska självständig, har en fantastisk karriär inom cybersäkerhet och den enda anledningen till att hon kan laga mat till sin man varje dag är för att hon nu jobbar hemifrån, annars hade hon aldrig haft tid att göra det. Senare kom kvinnan på att det skulle vara kul att lägga ut recepten på nätet och försöka inspirera människor.

Hon kritiseras för att hon lagar mat åt sin man 3 gånger om dagen: "Vad är du, en hemmafru från 50-talet eller?" - 4

"Att laga mat är något jag älskar", sa Sonali, "det är mitt kärleksspråk och det är något som ger mig glädje. Det gör mig ännu gladare när jag ser min mans reaktion på de rätter jag har lagat åt honom."

Vad tycker du om saken?

Advertisement