En kille blir retad i skolan för att han alltid har på sig samma kläder, men får plötsligt sedan en överraskning av just dessa skolkamrater

av sofia

24 Juli 2022

En kille blir retad i skolan för att han alltid har på sig samma kläder, men får plötsligt sedan en överraskning av just dessa skolkamrater
Advertisement

Skolperioden, särskilt när du går i gymnasiet, kan vara en av de bästa stunderna man får upplevda i ung ålder, men också en av de värsta. Varför? Tyvärr är det just i denna tonårsfas som många unga killar och tjejer mobbas, hånas och retas av arroganta kamrater. Anledningen till att det kan bli komplicerat och utmattande att gå i skolan eller någon annan plats avsedd för ungdomar.

För killen vi vill berätta om idag var det nästan alltid så här, åtminstone tills han träffade två mycket speciella personer. Låt oss få berätta vad som hände med de här killarna.

via Reddit

osebagger/Reddit

osebagger/Reddit

Michael Todd är en ung kille som precis hade börjat gå på MLK College Preparatory School i Memphis när han blev utsatt för mobbning. Pojken blev måltavla eftersom han alltid bar samma kläder. Han växte snabbt och hans mamma kunde på grund av ekonomiska problem inte alltid köpa nya kläder till honom och därför fick han klara sig så gott han kunde och alltid gå runt klädd på samma sätt. Vi vet hur mobbare tenderar att identifiera en persons svaga punkt och hur mycket de kan söka efter andras uppmärksamhet, i jakt på godkännande och för att se tuffa ut och i det här fallet var det precis så.

Men lyckligtvis kan livet också bjuda på vackra överraskningar och förändra hur saker och ting slutar. Detta är vad som hände för Todd tack vare ingripandet av två skolkamrater, Kristopher Graham och Antwan Garrett, som förvandlades från mobbare till vänner. De två killarna, efter att ha deltagit i hånandet av nykomlingen, stannade upp och funderade, insåg att de hade gjort ett stort misstag och försökte åtgärda det.

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

Först anordnade Kristopher och sedan Antwan, en överraskning för vad som snart skulle bli en stor vän till dem. De två unga killarna försökte samla ihop så många klädesplagg som möjligt - tröjor, byxor, t-shirts och mer - inklusive nya skor och gav dem till Todd. Pojken, som var förvånad över denna altruism, trodde knappt sina ögon. "Jag har alltid varit ett offer för mobbning - sa han i en intervju - jag var glad över att få den överraskningen. Kristopher och Antwan är underbara och de bästa vännerna jag någonsin haft." Ord som verkligen beskriver glädjen av att för första gången i sitt liv ha blivit behandlad med vänlighet istället för att utsättas för elaka skämt och bli retad.

Ett rörande ögonblick som har spridits snabbt på nätet och har fått mycket uppskattning från många användare och vi hoppas av hela vårt hjärta att detta kommer att vara ett exempel för de många tonåringar som inte förstår hur skadligt det är att mobba och skada sina kamrater. Låt oss bli inspirerade av dem: de gjorde ett misstag, men de insåg det snabbt och hittade ett konkret sätt att be om ursäkt på.

Bra gjort killar!

Advertisement