De tvingas avbryta sin relation som tonåringar, men återfinner varandra 35 år senare och hon ber honom att gifta sig med henne

av sofia

23 Juli 2022

De tvingas avbryta sin relation som tonåringar, men återfinner varandra 35 år senare och hon ber honom att gifta sig med henne
Advertisement

Den första kärleken är svår att glömma, även om det vanligtvis alltid är ett problematiskt förhållande eller ett som i slutändan inte fungerar så bra som man skulle vilja. Detta betyder dock inte att den första kärleken faktiskt skulle kunna vara vår själsfrände, den perfekta personen som skulle kunna "fullborda oss". Varför fungerade det inte första gången då? Orsakerna kan vara många, men generellt sett beror det på att när vi blir kära för första gången har vi väldigt lite erfarenhet och vi är väldigt unga. För Polly och Darryl Morby var det så, även om det i deras fall också fanns ett stort avstånd som inte på något sätt hjälpte deras relation. Men efter 35 år korsades deras vägar igen, som om ödet hade förutbestämt det, och de lyckades uppfylla sin kärleksdröm genom att gifta sig.

via Facebook / Darius Monteray

Polly och Darryl Morby var båda tonåringar när de träffades första gången. Båda arbetade som barnvakter och deras förhållande blomstrade i hemlighet från deras familjer. Polly var 14 år 1982 och hjälpte sin äldre bror att ta hand om hans son, medan Darryl var den 13-årige brorsonen till Pollys brors fru. Det var bandet inom deras familjer som fick dem att träffas. Det var dock enbart få människor som kände till deras förhållande: "Jag berättade inte för resten av min familj eftersom jag växte upp i en strikt familj och jag var orolig för vad de skulle säga", berättade Polly många år senare.

Polly var väldigt kär i Darryl, hennes första pojkvän, men även om de två var väldigt nära så varade förhållandet inte särskilt länge: efter 18 månader gjorde de slut, även på grund av avståndet som skilde dem åt.

Advertisement
Facebook / Polly Morby

Facebook / Polly Morby

Från det ögonblicket skildes deras vägar åt: Darryl blev militär och gifte sig sedan med en annan kvinna som han fick en dotter med. Polly träffade en annan man och bildade familj med tre barn. Deras gifta liv med andra människor varade dock inte länge, så pass mycket att de efter några år båda ansökte om skilsmässa.

2015 hände dock något otroligt: ​​de var båda inbjudna till bröllopet till ett av barnen som de hade varit barnvakter till för många år sedan. För dem var det första gången de träffades igen efter många år. "Mitt hjärta började bulta så fort jag såg Darryl," berättar Polly, medan Darryl sa: "Mina ben blev till gelé. Jag log från öra till öra, precis som Cheshirekatten ... Den dagen insåg jag hur mycket jag saknat henne".

Paret som nu är fria från alla andra relationer, började dejta igen, tills de tillsammans valde att ingå ett förhållande. Polly, som gick emot alla stereotyper angående kvinnans roll och frieri, bad Darryl att gifta sig med henne. "Det var vår årsdag", sa kvinnan, "och jag serverade honom frukost på sängen med en lapp och en ring inuti." Polly och Darryl gifte sig 11 månader efter frieriet och idag är de nöjda över att äntligen få leva sina liv tillsammans.

En berättelse som visar oss att allt är möjligt när det finns äkta kärlek.

Advertisement