x
En flicka utan pappa följs till skolbalen…
Bara 14 år gammal klarar han provet för att komma in på läkarutbildningen och hamnar på 22:a plats på listan Den här mamman tar hand om 37 barn och avslöjar sin dagsrutin:

En flicka utan pappa följs till skolbalen av sin morbror: videon går rakt in i hjärtat på människor världen över

21 Juli 2022 • Av sofia
48.945
Advertisement

Förhållandet mellan far och dotter är verkligen speciellt, så pass mycket att det förtjänar en specifik skoldans i USA. Men som alla speciella dagar som hedrar en förälder eller släkting, kan det vara traumatiskt för ett barn att behöva hantera frånvaron av en så viktig figur. Lyckligtvis finns alltid smarta lösningar i sådana här situationer: på TikTok lade en mamma upp en video där hennes dotter dansar på scen med sin morbror på pappa-dotterbalen. En rörande scen, där morbrorn till barnet verkar ha tagit på sig rollen helhjärtat, för att se till att hans systerdotter inte känner sig utanför.


Det är en mycket speciell morbror som klev upp på scenen tillsammans med sin systerdotter, iklädd en tröja med texten "Happy Father's Day" och som vann många användares hjärtan efter det att de sett den roliga videon. De som var närvarande i rummet var förstås omedvetna om bakgrundshistorian, men när videon väl publicerades tog det inte lång tid innan den blev viral och nådde ut till över 2 miljoner användare.

Den lilla dansaren ser definitivt nöjd ut när hon dansar på scenen med sin morbror, som verkar ha lärt sig koreografin inför evenemanget utantill.

På scenen, tillsammans med dem, finns de andra papporna som även dansade med sina döttrar för att fira fars dag.

Morbrorn till den lilla huvudpersonen verkar i videon förlita sig på sin systerdotters steg som leder dansen och är ett föredöme för alla på scenen. Man vet inte varför barnets pappa inte är där - om han hade ett tillfälligt förhinder eller om han aldrig har varit närvarande i hennes liv - men det viktiga är att barnet inte kände sig övergivet på den scenen och framför allt inte på den speciella dagen

Advertisement

Det räcker inte med att vara morbror, man måste också delta aktivt i sina syskons barns liv och den här morbrorn visar sig vara fullt medveten om detta. Vi är säkra på att bandet mellan de två kommer att förbli mycket starkt och stabilt för alltid, nästan lika starkt som det som bildas mellan en far och en dotter. I avsaknad av en så pass viktig figur som en förälder är det viktigt att ha någon vid sin sida - en släkting eller en vän - som kan fylla vissa luckor. Allt du behöver göra nu är att njuta av denna söta video och försöka att inte le om du kan stå emot.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack