En 27-årig tjej blir kär i sin svärfar som är 51 år gammal och gifter sig med honom: "Till en början var det ingen som accepterade vår relation"

av sofia

01 Juli 2022

En 27-årig tjej blir kär i sin svärfar som är 51 år gammal och gifter sig med honom: "Till en början var det ingen som accepterade vår relation"
Advertisement

Alla har vi, på ett eller annat sätt, haft möjlighet att uppleva känslornas kraft. Oavsett om det är kärlek, vänskap eller något annat, när bandet mellan två eller flera personer är väldigt starkt, finns det inget som kan stå i vägen. Ett begrepp som stärks särskilt när relationerna mellan människor med väldigt avlägsna åldrar står på spel.

Huvudpersonerna i den här historien vet mycket väl. En 27-årig kvinna och en 51-årig man som trots alla fördomar har gett efter för kärleken och lever i ett stabilt förhållande. Låt oss berätta hur de träffades och hur djupt rotad kärleken är mellan dem.

via Mirror

Sydney och Paul Dean, ursprungligen från Ohio, träffades första gången när hon var 11. Flickan var Pauls sons flickvän och besökte hans hus regelbundet. Med tiden gled de två jämnåriga ungdomarna ifrån varandra, men Sydney har alltid varit väldigt fäst vid sonen, åtminstone tills han började dejta en annan tjej. I det ögonblicket hände något mycket ovanligt.

Sidney och Paul, den föredetta svärfarn, började prata med varandra, umgås och dejta regelbundet. Eftersom tjejen tyckte att det kändes obekvämt att umgås med sitt ex och hans nya tjej hade hon sökt stöd hos pappan och ur detta föddes en vänskap som så småningom förvandlades till något annat. Tillsammans utmanade de faktiskt alla klyschor som är kopplade till åldersskillnaden mellan två människor och inledde en kärleksrelation.

Advertisement

Ett val som föräldrar, vänner och barn inte direkt accepterade. Som Sydney själv uttryckte det: "Jag trodde aldrig att jag skulle kunna bli kär i honom och till en början var det inte lätt att få vårt förhållande att accepteras av nära och kära. När jag pratade med min mamma om det första gången blev hon alldeles chockad. Hon kände Paul, hon visste att han var mycket äldre än mig och detta störde henne, eftersom det störde min pappa - fortsatte kvinnan - Även för mina vänner var det svårt. De trodde inte att det var möjligt för två människor med så stor ålderskillnad att älska varandra men de var tvugna att acceptera det och den som inte lyckades med det, tog avstånd ifrån oss".

En kärlekshistoria som ur många synvinklar mycket vacker, men som innebar en del uppoffringar. 51-åringen hade också vissa problem ur denna synvinkel, särskilt med sin son som hade varit tillsammans med henne som tonåring. Ändå har de två aldrig låtit sig avskräckas, deras kärlek är så stark att den inte är rädd för yttre attacker och fördomar. De fortsätter framåt och slår ner alla hinder för att nå sitt mål, så pass mycket att paret har bestämt sig för att gifta sig.

En modern saga som vill ge hopp till alla de par som låter sig påverkas av vad andra tycker och som får oss att återigen tro på kraften i denna djupa känsla. Innerst inne vet vi hur blind kärleken faktiskt är och när den bestämmer sig för att knacka på vår dörr kan vi inte göra annat än att välkomna den och ge den det utrymme den behöver.

Är du överens?

Advertisement