Han adopterades som barn och återfann sin biologiska familj 66 år senare tack vare dottern

av sofia

12 Juli 2022

Han adopterades som barn och återfann sin biologiska familj 66 år senare tack vare dottern
Advertisement

Mycket ofta underskattar vi vikten av att ha en familj vid vår sida. Trots meningsskiljaktigheterna, personlighetsskillnaderna och svartsjukan som kan skapas i vissa situationer är det något mycket värdefullt som alltid uppskattas på tok för sent att kunna säga "det där är min familj". För att understryka vikten av dessa värderingar har en tjej vid namn Betheny Melton, känd på TikTok som "bethmelt", lagt ut en video på den populära plattformen av det exakta ögonblicket då hennes pappa fick nyheten om att han hade hittat sin biologiska familj. Mannen hade faktiskt blivit adopterad och levde i total ovisshet om sitt ursprung i 66 år. Det hela började nästan av en slump.

via NewsWeek

TikTok - bethmelt

TikTok - bethmelt

"Jag måste berätta en sak: Betheny gjorde ett litet genetiskt test för att kontrollera att det inte låg något bakom obehaget hon hade i magen", börjar mamman till den unga kvinnan i klippet. "Magen? Är hon gravid?" frågar pappan nyfiket och lite upprymt. "Nej, nej, hon gjorde det bara för att det gjorde ont", svarar hans fru, samtidigt som mannen har ett förvånat ansiktsuttryck. "Så vad är det?" fortsätter mannen. "Hon hittade någon", svarar kvinnan. "Hittade hon någon?" säger den allt mer förvirrade pappan.

Kvinnan förklarar för sin man att tack vare det genetiska testet hittade deras dotter en man på nätet som genetiskt matchar 30 % av hans DNA, vilket antyder att han med största sannolikhet är flickans farfar.

Advertisement
TikTok - bethmelt

TikTok - bethmelt

”Betyder det här att jag har släkt?” frågar Bethenys pappa, hans ansikte skiner upp av glädje. Farfarn letade också efter sin biologiska son och när den unga kvinnan kontaktade honom sa han att han var glad över att hitta honom. I videon kommer det därför fram att Bethenys biologiska farfar - hennes fars far - vill prata med sin sedan länge förlorade son och mannens ansikte skiner upp.

Men det finns mer: han har också systrar. Vid denna nyhet bryter mannen ut i glädjetårar och utbrister: "Jag har systrar!", medan han glatt snyftar, "Jag har en familj". Klippet spreds jorden runt, fick över 25 miljoner visningar och gick rakt in i hjärtat på alla som såg den. Familjen har fått många kommentarer med gratulationer och beundran från användare som har bett om att få uppdateringar om hela historien. Flickan förklarade då att hennes pappas biologiska familj bor i Colorado medan de bor i Texas. Efter att ha tagit kontakt med dem alla och skapat en chattgrupp bestämde de sig för att träffas och spelade in ännu en video av familjen som äntligen återförenats efter alla dessa år.

Advertisement