Sonen beter sig illa mot en klasskompis så mamman tvingar honom att be henne om ursäkt med choklad och blommor - TittaPaVideon.se
x
Sonen beter sig illa mot en klasskompis…
En 4-årig flicka ramlar från balkongen på andra våningen, men en förbipasserande lyckas fånga henne i farten Efter 25-års äktenskap erkänner han för sin fru att han är homosexuell och hon accepterar det:

Sonen beter sig illa mot en klasskompis så mamman tvingar honom att be henne om ursäkt med choklad och blommor

22 Juni 2022 • Av sofia
274
Advertisement

Samm Jane är en 32-årig ensamstående mamma som bor med sin familj i Nuneaton, Warwickshire. Kvinnan blev mycket populär på webben för att ha delat sina tankar om en jobbig historia som hennes son och en av hans klasskamrater varit huvudpersoner i. Enligt vad som framgår av hennes berättelse skulle pojken ha sagt något mycket otrevligt och oförskämt till tjejen som gjorde att mamman blev rasande och därför bestämde hon sig för att ge sin son ett exemplariskt straff för att lära honom en mycket viktig läxa.

Nu kommer vi att berätta för dig exakt vad som hände och hur hon valde att agera för att bemöta sin tonåriga sons felaktiga beteende.


I videon som publicerades på Samms Tik Tok-profil ville hon berätta om något som hände med hennes 12-åriga son för att uppmuntra andra föräldrar att uppmärksamma sina barns beteende och uppfostran. Vikten av att följa dem, veta vad de gör och hur de förhåller sig till andra, är inte en form av kontroll, utan en möjlighet att lära dem att uppföra sig bra och veta hur man bör bete sig mot andra människor. "När jag blev kontaktad av min sons skola och fick höra att han hade skickat väldigt oförskämda meddelanden till en av sina klasskompisar, blev jag alldeles vansinnig - berättar kvinnan - Så fort han kom hem beordrade jag honom att ge mig telefon och där fick jag bekräftelse på att han hade skrivit några helt oacceptabla meddelanden och jag blev alldeles chockad”.

Vid det tillfället frågade kvinnan varför han hade betett sig så och började sedan prata med honom för att klargöra att ord kan såra andra människor och att detta alltid måste tas med i beräkning. "Vet du att hon kanske känner sig osäker nu när hon tittar sig i spegeln" - sa hon till sin son. En mening som, tillsammans med många andra överväganden, ändå inte var tillräckligt för Samm, så pass mycket att hon bestämde sig för att inte bara använda ord utan även agera.

Eftersom hennes son för några dagar sedan hade fyllt 12 år och fått presenter i kontanter, bestämde denna mamma att en del av pengarna skulle användas till att köpa en bukett blommor och choklad att ta med till flickan. Det stämmer, kvinnan tvingade sin son att be sin klasskamrat om ursäkt och följde med honom till hennes hem. När de väl kom dit lämnade pojken inte bara presenterna till tjejen, utan han var också tvungen att gottgöra och be om ursäkt för de mycket elaka ord han hade sagt till henne.

Väl hemma försökte Samm på alla sätt förklara för sin son hur viktigt det är att inte bete sig på det sättet. Hon påpekade för honom att på grund av mobbning och liknande fenomen drar sig många människor tillbaka in i sig själva, tror att de inte är värdefulla och i extrema fall funderar de även på att skada sig själva. Funderingar som, enligt kvinnan, varje förälder bör försöka föra vidare till sina barn.

Advertisement

Denna mammas gest blev mycket uppskattad på nätet: "Under de tre dagarna efter det att videon publicerats - berättar hon - ringde min telefon kontinuerligt". Som det visar sig fick inlägget över en miljon visningar på nolltid. Många användare gratulerade henne för att hon varit så rationell och beslutat att inte bara prata med sin son utan också lyckats få honom att be om ursäkt till sin klasskamrat. "Som mamma till två döttrar tackar jag dig för det du har gjort. Föräldraskap är svårt, men du är en bra mamma", "Du gjorde ett bra jobb och jag är säker på att han kommer att bli en bra kille" - och många andra liknande kommentarer där folk visar sin beundran för henne och tackar henne inte bara för att hon lärde 12-åringen en viktig läxa, utan för att hon också delade med sig om sin historia för att återigen understryka behovet av att bekämpa mobbning.

Ett fenomen som blir mer och mer utbrett och som skapar förödelse i många ungdomars liv, men också, även om kanske förklätt under andra skepnader, hos vuxna. Det viktiga är att alltid ingripa i tid för att klargöra att det inte är schysst att reta andra, förolämpa dem och skapa onödiga konflikter. Tvärtom, bör vi vara snälla och vänliga mot andra och värdesätta dem.

Vad tycker du om saken?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack