En adopterad kille får för första gången fira sin födelsedag med fest och tårta: han brister ut i tårar på grund av alla starka känslor - TittaPaVideon.se
x
En adopterad kille får för första…
Den här kvinnan kritiseras för att hon inte vill ha barn: så här motiverar hon sitt val En chef tar på sig äran för sina anställdas projekt:

En adopterad kille får för första gången fira sin födelsedag med fest och tårta: han brister ut i tårar på grund av alla starka känslor

17 Juni 2022 • Av sofia
3.395
Advertisement

Hur många gånger har vi hört uttrycket: världen är vacker för att den är varierad? Faktum är att det faktiskt är så och av många anledningar är det synd att det inte alltid är i positiv bemärkelse. Det finns faktiskt vissa platser på jorden där den situation man lever i inte är lika fridfull och bekväm som på andra och det är ofta barnen som får betala priset. Som tur är finns det föreningar och människor som tar sådana berättelser till sitt hjärta och arbetar hårt för att se till att en del av dessa människor får en möjlighet att förändra sitt liv.

Ofta sker detta genom adoption, som i fallet med huvudpersonen i denna berättelse. En tonåring som tillsammans med sin bror från samma familj fick en andra chans. Låt oss kika på deras historia tillsammans.


Abraham och James, ursprungligen från Sierra Leone, adopterades av en amerikansk familj och flyttade med sina nya föräldrar till North Carolina. "Vi träffade Abraham och James för första gången på ett barnhem som vi har stöttat i flera år - berättar Jamie Walker, adoptivmamma till de två pojkarna - De bodde i Sierra Leone och flyttade till oss i november 2021".

En vändpunkt för dessa unga människor som förändrade deras liv till det bättre. I den situation de levde i innan adoptionen saknade både James och Abraham de enklaste och mest grundläggande sakerna som de mer lyckligt lottade barnen har. Ett exempel: ingen av dem hade någonsin firat sin födelsedag med en fest, tårta och ljus. När de flyttade in hos familjen Walker fick Abraham för första gången möjlighet att göra det och hans reaktion var rörande.

I en video som mamman lade upp på Tik Tok ser vi pojken sitta vid bordet, omgiven av sin familj och efter några sekunder kommer mamma Jamie in med en tårta full av ljus och Abraham brister ut i ett enormt glädjerop. Den första reaktionen var att hoppa av stolen och springa för att krama först pappa och sedan mamma, det var först senare som han blåste ut ljusen och uttryckte sin önskan.

Advertisement

Efter detta första ögonblick av överraskning, starka känslor och glädje, satte sig Abraham ner igen, blåste ut ljusen och bjöd på ett fantastiskt leende. I videon kan man mycket väl se hur hans ögon gnistrar av lycka för turen han haft i att hitta en familj som har välkomnat både honom och hans bror och för att de fått en andra chans i livet som de kanske hade väntat på länge, trots deras unga ålder.

Visst är det underbart att se någon bli så glad över en enkel födelsedagstårta?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack