x
En polis följer en pojke hem efter…
En chef tar på sig äran för sina anställdas projekt: Grannarna ber jämt och ständigt om att få använda poolen:

En polis följer en pojke hem efter att ha sett honom vandra runt ensam och upptäcker att han inte hade någon mat hemma i sin kyl så han handlar mat personligen åt pojkens familj

17 Juni 2022 • Av sofia
1.211
Advertisement

När du stöter på någon som helt klart behöver hjälp bör du aldrig titta åt andra hållet. Om det dessutom är ett barn så är det faktiskt inte tillåtet att bara ignorera det! Polisen James Riley hade blivit informerad om att det fanns en liten pojke som vandrade runt ensam på en parkeringsplats. En orolig medborgare hade ringt och tyckte att det var lämpligt att meddela de lokala myndigheterna. Vem lämnar en 6-åring ensam? Agent Riley skyndade till platsen och hittade faktiskt ett ensamt barn med en påse godis i handen. Vad gjorde han där helt ensam?


Polismannen ställde genast några frågor till den lille pojken för att ta reda på hur gammal han var och om han var okej. Pojken var faktiskt 10 år gammal men det faktum att han var ensam väckte fortfarande viss oro hos polisen. Pojken verkade svara ärligt på polismannensfrågor, som snart insåg att pojken inte var i någon fara alls. Han sa till polisen att han absolut måste åka hem, eftersom hans lillebror väntade på honom. Riley tittade på godsakerna som pojken höll i sin hand och erbjöd honom skjuts hem, "så att de där sakerna inte skulle smälta" i den varma solen. Riley visste att något var fel: även om pojken var utom fara, varför vandrade han runt ute ensam? När han väl lämnade av pojken i hans hem fick polisen en tydligare uppfattning om hur saker och ting låg till.

On Monday, June 3rd, Officer James Riley was working in Central West Austin (Baker Sector) when a citizen flagged him...

Pubblicato da Austin Police Department su Lunedì 10 giugno 2019

Polisen kontaktade barnets mamma, som var chockad över att hennes son hade gått hemifrån ensam. Kvinnan hade lämnat sina barn hos grannen och kunde inte tro att hennes son var ute och vandrade. Polisen förstod snart varför: kylen var halvtom och kvinnan bekräftade att hon hade allvarliga ekonomiska problem. Deras situation var inte alls stabil och det var därför Riley, efter att ha gett några råd till mamman, ville göra en medmänsklig gest, som låg långt bortom vad som tillhörde hans roll. Polisen gick faktiskt och handlade åt den här familjen i svårighet och passade på att välja saker som ett barn lätt kunde ha tillagat. Inlägget från Austin Police Department blev snabbt viralt och användarna berömde polismannen för den omtänksamma gesten. I hopp om att denna familj snart ska lyckas ta sig ur denna svåra situation.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack