En pojke bestämmer sig för att klä sig som en av säkerhetsvakterna på sin skola eftersom det är hans "favoritperson"

av sofia

11 Juli 2022

En pojke bestämmer sig för att klä sig som en av säkerhetsvakterna på sin skola eftersom det är hans "favoritperson"
Advertisement

Varje barn har sin hjälte och vanligtvis är det alltid någon figur från en serietidning eller tecknad film. Barn lyckas dock alltid överraska oss och här är Easton, 5 år gammal, som har bestämt sig för att delta på temadagen "Klä dig som din favoritperson", och valde att klä ut sig till säkerhetsvakten på sin skola. Den lilla eleven bad sin mamma att klä honom så att han kunde efterlikna sin hjälte och visa all sin beundran och uppskattning. Hans mamma gjorde därför en skräddarsydd T-shirt och överraskade Jeffery Cross, säkerhetschefen.

via E! News online

Melissa Zygowicz delade det vackra ögonblicket på facebook med en serie bilder på sin profil med följande bildtext: "I dag på Easton School, 5, var det 'Klä ut dig som din favoritperson'-dagen. Easton ville klä ut sig till säkerhetsvakten på hans skolan, så mamman gjorde en tröja till honom och överraskade Jeffery i skolan. De är verkligen riktiga vänner!"

Advertisement

Jacksonville North Pulaski School District delade också det gulliga initiativet på Facebook och skrev: "Titta här! Idag är det 'Klä dig som din favoritperson'-dagen på Lester Elementary", stod det i inlägget på Facebook. "Easton, en dagiselev, klädde ut sig till Cross, säkerhetsvakten på hans skola."

Detta är första året som Jacksonville North Pulaski School District har anställt beväpnade säkerhetstjänstemän. Cross sa att barnen ställde många frågor till honom om det och han sa till dem att han "är beväpnad för att skydda dem från elaka människor som kan komma för att skada dem."

Eastons mamma sa att pojken "är fascinerad av agent Cross. Varje dag säger han till mig, 'Cross är min bästa vän! Han skyddar oss från elaka människor, mamma."

Efter att ha insett att hans arbete i hög grad har påverkat ett barn som Easton, sa Agent Cross - som också är pappa till ett barn -: "Det får mig att uppskatta mitt arbete ännu mer. Från och med första skoldagen kom Easton och kramade mig. Han är bedårande. Han har en väldigt rolig och livlig personlighet."

Låt oss inse att barns instinktiva handlingar av vänlighet är bland det renaste man kan bevittna i den här världen. Vi är säkra på att om Agent Cross någon gång kommer att känna sig trött kommer denna underbara upplevelse att inspirera honom till att fortsätta och gå vidare.

Advertisement