Den här mannen tar hand om en gigantisk varg och leker med den som att det var en hundvalp (+VIDEO)

av sofia

07 Juni 2022

Den här mannen tar hand om en gigantisk varg och leker med den som att det var en hundvalp (+VIDEO)
Advertisement

Hundälskarnas värld är ofta uppdelad mellan de som inte kunde klara sig utan en liten "lägenhetshund" och de som istället har ögon bara för stora hundar. Huvudpersonen i denna berättelse, Andrey Musienko, är en av dem som inte nöjer sig med några mellanting och istället för att ta hand om en labrador eller en Saint Bernard, som storleksmässigt är ganska krävande, bestämde han sig för att ägna sitt liv åt en varg som heter Akela, - en varg som nu har nått vuxen storlek. På de selfies som mannen publicerar på sina sociala medier ser Akela verkligen gigantisk ut och det är svårt att tro att ett sådant djur kan leka och leva tillsammans med en människa.

Advertisement
Youtube Screenshot / Black Canadian Wolf

Youtube Screenshot / Black Canadian Wolf

Videon där Andrey leker med Akela, i en av de många stunder av avkoppling som de tillbringar tillsammans, kan inte undgå att göra att man blir orolig för mannen, som sitter i en bur med ett djur som är känt för att vara mycket farligt och som, om det bara ville skulle kunna riva honom i stycken på bara några minuter. Måtten på vargens huvud, jämfört med mannens, är verkligen imponerande och gör det klart och tydligt vilken storlek detta majestätiska och legendariska djur har.

Advertisement

Andrey är inte den första människan som är ägare till en varg (för att säga sanningen, tar han även hand om andra vargar förutom Akela) och detta "mode" sprider sig snabbt, särskilt i Ryssland, men inte utan motstridiga åsikter. Naturligtvis är det inte ett livsstilsval som alla kan göra och det är inte ens tillrådligt med tanke på djurets aggressiva natur och det faktum att det ligger mycket långt ifrån att klassas som ett husdjur eller sällskapsdjur.

Andrey har till och med startat en insamling för att bygga en naturlig miljö, som är en trogen reproduktion av vargens livsmiljö, där Akela kan röra sig fritt och känna sig som "hemma", omgiven av omtänksamma människor som har tagit hand om den sedan den var en grå, mjuk liten vargunge.

Andrey är väldigt populär på sociala medier, framför allt på Youtube och Instagram, där han är känd som "Black Canadian Wolf", och där han publicerar alla bilder och filmer där han tar hand om sina älskade vargar. Om du också gillar dessa fantastiska varelser, råder vi dig att följa Andreys äventyr och alltid komma ihåg att de är vilda djur och potentiellt farliga för människor. Kort sagt har de ingenting att göra med den där schäfern eller labradoren som du så gärna skulle vilja ha i din trädgård.

Advertisement