Sonen blir avstängd från skolan och mamman straffar honom genom att tvinga honom att klippa gräset för alla sina äldre grannar (+VIDEO)

av sofia

31 Maj 2022

Sonen blir avstängd från skolan och mamman straffar honom genom att tvinga honom att klippa gräset för alla sina äldre grannar (+VIDEO)
Advertisement

Varje förälder vet att den är ansvarig för sitt barns tillväxt och till stor del för den personlighet som långsamt utvecklas i henne eller honom. Det är inte lätt att försöka forma en annan människa, som helt klart kommer att ha många egenskaper som skiljer sig från sina föräldrar, men för en mamma och en pappa är det viktigaste av allt ärligheten. Å andra sidan skulle väl ingen någonsin vilja se sitt barn begå oärliga eller kriminella handlingar, håller du inte med? Tyvärr finns det inga gyllene regler för att uppfostra ett "perfekt" barn och varje förälder anammar de pedagogiska metoder och bestraffningar som de anser vara mest lämpliga.

Niya Williams har fyra barn och vet hur svårt en mammas liv kan vara, men en sak är säker: hon vet även hur hon ska lära dem en bra livsläxa. Låt oss kika på hur hon agerade när ett av hennes barn blev avstängt från skolan.

via Youtube / FOX40 News

Youtube / FOX40 News

Youtube / FOX40 News

Niya Williams vet att det inte är någon lätt uppgift att uppfostra fyra barn, men hon vet också att hon skulle göra vad som helst för att ingjuta sunda principer i dem. Under sin uppväxt gör barn sina egna erfarenheter och utvecklar sidor av sin personlighet därefter, men vad Niya förväntar sig av alla fyra är att de alltid är ärliga och respektfulla. Så när ett av hennes barn, Amaurryon Johnson, blev avstängd från skolan i fem dagar visste Niya att hon var tvungen att göra något för att "få honom att skärpa till sig". Hon ville dock inte ta till de gamla vanliga straffen där hon skulle ha förbjudit honom att använda sin mobiltelefon eller att spela sina favoritspel, utan något som verkligen kunde vara användbart och lära honom en läxa.

Advertisement
Youtube / FOX40 News

Youtube / FOX40 News

Niya bestämde sig för att hennes son skulle klippa gräsmattan på bakgården, med alla nödvändiga verktyg. Men inte bara det: Niya ville inte att hennes son bara skulle lära sig ett manuellt jobb, utan något mer. Niya ville att han skulle hjälpa andra och därför skulle han vara tvungen att klippa gräsmattan hos alla grannar i svårighet, som inte klarade att ägna sig åt en sådan aktivitet på egen hand. Självklart skulle han ha gjort det gratis. Efter de första två eller tre klippta gräsmattorna erkände Amaurryon att han inte hade något emot att klippa folks gräsmattor, så pass mycket att han bestämde sig för att fortsätta göra det även efter att ha fullbordat sina straffdagar.

Nu erbjuder den unge mannen sig att alltid klippa gräsmattan för äldre och funktionshindrade, utan att vilja få en enda krona för jobbet. Det som började som ett straff visade sig så småningom förvandlas till något mycket positivt, både för alla de människor som Amaurryon hjälpte, samt för pojken själv.

Håller du med eller är du emot denna typ av "straff"?

Advertisement