Den här mamman sover i vardagsrummet för att hennes 18-åriga dotter ska kunna ha ett eget rum: "Jag respekterar hennes utrymme"

av sofia

12 Maj 2022

Den här mamman sover i vardagsrummet för att hennes 18-åriga dotter ska kunna ha ett eget rum: "Jag respekterar hennes utrymme"
Advertisement

En bra förälder skulle göra vad som helst för sitt barns välmående ... till och med sova på soffan om det behövs! Det pratades mycket om en mamma på TikTok, efter det att hon visade sitt hus och efter att hon klargjort några detaljer om situationen. Kvinnan, som på sociala medier kallar sig för "dollie_victoria2", förklarade att hon gärna sover på soffan hemma för att lämna lite personligt utrymme åt sin artonåriga dotter, med tanke på att huset där familjen bor är en tvårummare och behoven är olika för alla. Förutom sin vuxna dotter är kvinnan faktiskt också mamma till två andra små barn, en pojke och en flicka.

Tyvärr är det inte lätt att få allt att fungera när det finns ekonomiska problem, men en förälder är villig att uppoffra mycket för sina barns skull.

via TikTok / dollie_victoria2

TikTok / dollie_victoria2

TikTok / dollie_victoria2

Kvinnan lade till en början helt enkelt upp en video på TikTok för att visa alla sitt hem. Platsen där hon bor är inte på något sätt ett palats och man förstår detta mycket väl av hennes egna ironiska kommentarer: "Det här är en hög med ren tvättr som ska ner i lådorna" eller "Så här förvarar vi tandborstarna även om vi har tandborsthållaren, men som du kan se är den full av annat skräp som vi aldrig använder". Varför gjorde hon den här videon? Det verkar som att många skäms över sina hem, så hon ville istället visa sitt och få alla med ett snyggare hem att må bättre. Videon visar i alla fall att kvinnan har en säng i vardagsrummet och användarna har verkligen inte missat denna detalj.

Varför sover du i vardagsrummet med din partner?

Advertisement
TikTok / dollie_victoria2

TikTok / dollie_victoria2

Svaret är enkelt och kanske kan man även förstå det från själva videon: kvinnan bor i en tvårumslägenhet med sin partner och tre barn. Så förutom köket har hon bara två andra rum tillgängliga, ett för barnen på ett och fyra år, som delar rum och ett annat för hennes artonåriga styvdotter. Mamman säger att hon har stor respekt för sin dotters integritet och sover därför utan problem i vardagsrummet med sin partner, eftersom huset fortfarande är för litet för hela familjen och de kan för tillfället inte göra något åt situationen. "Det fungerar för oss och jag älskar den här delen av huset," sa mamma som förklaring till användarna.

TikTok / dollie_victoria2

TikTok / dollie_victoria2

På sin video har hon fått kommentarer fulla av beröm och uppskattning: "Detta är ren tillgivenhet från en kärleksfull mamma som alltid sätter sina barn först."

Vi hoppas att denna familj snart kommer att kunna flytta till ett hem som är mer anpassat efter deras behov, för det är precis vad de behöver och förtjänar.

Advertisement