Hon köper tillbaka en veteranbil som pappan hade varit tvungen att sälja 20 år tidigare för att finansiera hennes studier (+VIDEO)

av sofia

01 Februari 2023

Hon köper tillbaka en veteranbil som pappan hade varit tvungen att sälja 20 år tidigare för att finansiera hennes studier (+VIDEO)
Advertisement

Vi har alla en passion, en hobby, något som får våra hjärtan att slå några extra slag och för Randy Martin var den passionen hans Ford Sedan från 1936. En veteranbil som han åtog sig att restaurera och som under hans ungdom blev hans tillflyktsort. Men under livets gång växer man och ansvaret växer: Randy bildade familj och vid en viss tidpunkt i sitt liv var han tvungen att sälja sin älskade veteranbil för att betala för sin dotters skolavgifter. Under de kommande åren slutade Randy aldrig prata om den bilen och hävdade att han skulle köpa den igen en dag. Han förväntade sig dock aldrig egentligen att den dagen skulle komma och det blev en stor överraskning för honom.

via Youtube / Stephanie Noel

Youtube / Stephanie Noel

Youtube / Stephanie Noel

Det är inte lätt att skiljas från det man älskar mest i världen, men när prioriteringarna förändras och livet ställer oss inför nya utmaningar måste vi ställa om oss. Naturligtvis älskade Randy Martin sin dotter mer än sin bil och av den anledningen hade han bestämt sig för att sälja den för att betala för sin dotter Stephanies studier. Stephanie har aldrig glömt den vackra gesten som hennes pappa gjorde för henne och så fort hon kunde ville hon ge tillbaka all hans kärlek med en minst lika betydelsefull gest.

Advertisement
GoFund Me

GoFund Me

Stephanie hade hört talas om denna berömda vita Ford Sedan från sin pappa, som då och då hävdade att han en dag skulle köpa en igen, om han bara kunde hitta den. Men dottern ville inte bara hitta en liknande veteranbil, hon ville hitta exakt den bil som hennes pappa varit tvungen att sälja 20 år tidigare! Efter mycket forskning upptäckte Stephanie att ägaren bodde på andra sidan landet i New Orleans. För att ha råd med köpet av bilen och eventuella reparationer öppnade hon en insamlingssida för att öka sin budget och till slut klarade hon det. Hon köpte bilen i hemlighet och såg till att den nådde fram till sin destination .

När det var dags att avslöja allt och till sist visa pappan den stora överraskningen var alla redo att filma den rörande scenen med kameror och mobiltelefoner. Känslan var stark när Randy såg sin vita Ford Sedan igen efter mer än 20 år!

Randy blev rörd till tårar när hans dotter gav honom nycklarna till hans älskade veteranbil. Stephanies plan hade fungerat och hon hade gjort den man som hade gjort stora uppoffringar för hennes välbefinnande och utbildning lycklig. Vad mer kan man önska sig?

Advertisement