Hennes pojkvän flyttar in i huset som hon har köpt och förväntar sig att hon ska skriva över huset på honom

av sofia

26 April 2022

Hennes pojkvän flyttar in i huset som hon har köpt och förväntar sig att hon ska skriva över huset på honom
Advertisement

Att flytta in i samma hus med den man älskar är ett stort steg, som måste övervägas noggrant men som i slutändan i de flesta fall kommer att bli oundvikligt om bandet mellan paret är tillräckligt starkt. Tillsammans med svårigheterna av att leva tillsammans kommer det också att finnas problem relaterade till den ekonomiska planeringen: det är viktigt att sätta upp regler direkt om du vill undvika sprickor i relationen och mycket mer allvarliga problem i framtiden. Erika Strong Rodi är en fastighetsmäklare som delade sina goda råd på TikTok till en annan tjej som uppenbarligen stod inför det stora steget att flytta ihop och köpa ett hus. Erika var väldigt uppriktig och många användare höll med henne.

via TikTok / erikastrongrodri

TikTok / erikastrongrodri

TikTok / erikastrongrodri

Frågan som ställdes av en anonym tjej gällde köpet av ett hus i förhållande till hennes pojkvän: efter att han flyttade in i hennes hus bad han om att även få stå på kontraktet som ägare av huset. Enligt hans uppfattning skulle han faktiskt, även om huset hade köpts av hans flickvän och bara hon betalat bolånet, ändå ha bidragit till husets utgifter och en del annat. Erika, i sin video, förklarade tydligt hur hon kände i frågan: "Absolut inte". Videon har setts av mer än en miljon människor och de många kommentarerna från människor som har sett den är alla av samma åsikt: "Du pratar om ditt ex eller hur?" eller till och med "Gör det inte, även om du gifter dig med honom" och konkreta vittnesmål som "Jag och min man har varit gifta i 30 år och huset står inte i hans namn".

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Bland de olika tipsen fanns det förstås att skriva på ett äktenskapsförord ​​ifall de två skulle bestämma sig för att gifta sig, även om många andra användare helt enkelt har föreslagit att kvinnan borde lämna sin nuvarande pojkvän. En person som beter sig på det här sättet verkar faktiskt ha andra planer i huvudet och verkar vilja utnyttja möjligheten att skaffa ett hus, eller åtminstone en del, utan att faktiskt spendera det som krävs för att uppnå ett sådant. "Absolut INTE" skriver en användare och tillägger: "Vad tror han, att man genom att betala för några grejer blir husägare?

Vi förstår att det inte är lätt att hantera ekonomin som ett par och att alla hittar "rätt" sätt att hantera dessa situationer, men vad skulle du ge för råd till tjejen som har köpt hus? Skriv din åsikt till oss i kommentarerna!

Advertisement