En mamma stöttar sin son genom att köpa pizza från honom på hans första dag som bud: hon är stolt över honom

av sofia

15 April 2022

En mamma stöttar sin son genom att köpa pizza från honom på hans första dag som bud: hon är stolt över honom
Advertisement

Alla bra föräldrar vet att de behöver stödja sina barn genom livets upplevelser och för att förverkliga sina drömmar. För dem är det inte bara en plikt, utan en sann glädje att se sina barn växa upp och finnas vid deras sida även i vuxenlivet. En mamma fick mer än 60 000 positiva reaktioner på inlägget som visade hur hon stöttade sin 19-årige son under hans första dag på jobbet som pizzabud. Pojken hade anlitats av en pizzeria för att göra hemleveranser, orsaken till att hans mamma genast lade in en beställning av pizzor till hela familjen.

via Facebook / Natasha Jenifer

Det finns nog ingen större lycka för en mamma än att se sitt barn ta sina första steg in i vuxenvärlden och arbetetslivet. Kanske var det därför en kvinna vid namn Hetiene Soares Santos, kände sig extremt stolt över att få veta att hennes 19-årige son, Jhon Lincon Santos Ferreira, hade blivit anställd av en restaurang som bud. Att hitta arbete är aldrig lätt och för Jhon, som alltid har haft ströjobb som dessutom gav dåligt betalt, innebar denna anställning ett stort steg framåt. Det är därför normalt att mamman var så glad. John hade faktiskt arbetat som murare innan han anställdes som bud, men efter ett tag insåg han inte bara att jobbet inte var helt rätt för honom, utan att han också fick dåligt betalt.

På hennes sons första arbetsdag som bud bestämde sig därför mamman för att göra en mycket speciell beställning: pizzor för hela familjen, naturligtvis levererade av områdets bästa pizzabud!

Advertisement

När chefen gav Jhon den första leveransadressen kände killen självklart genast igen den: det var adressen hem till hans mamma! Jhon skyndade sig för att leverera de beställda pizzorna och när han kom hem möttes han av en riktig fest i hans ära: "Hela familjen var samlad för att ta bilder och filma. Jag blev glad och kände mig stöttad, jag förväntade mig inte en sådan reaktion".

Visserligen är det ett tillfälligt jobb, men det är alltid skönt att känna sin familjs stöd och veta att någon tror på en. Pojken pluggar nu på morgonen och jobbar som pizzabud på kvällen och dagarna går därför alltså mellan studier och arbete. Jhon drömmer faktiskt om att plugga psykologi och bli en professionell psykoterapeut. Vi önskar honom av hela vårt hjärta att hans drömmar kommer att kunna gå i uppfyllelse efter alla dessa ansträngningar!

Advertisement