Min nyfödda son vägde nästan 5 kg, nu är han 11 månader och väger 13: ett rekord - TittaPaVideon.se
x
Min nyfödda son vägde nästan 5 kg,…
Med hjälp av smink lyckas hon förvandla sig själv till en 20 år yngre kvinna: de anklagar henne för att vara en Hon bjuder en ung hemlös man på middag och blir förälskad: idag har de 2 barn och håller på att gifta sig

Min nyfödda son vägde nästan 5 kg, nu är han 11 månader och väger 13: ett rekord

24 Mars 2022 • Av sofia
2.823
Advertisement

Idag vill vi berätta historien om Sarah Dines, en 35-årig kvinna som för närvarande bor i Storbritannien med sin man Elliot och som tack vare sin otroliga historia har blivit känd runt om i världen. Tänk dig att den engelska kvinnan födde sitt första barn, som fick namnet Montague och satte ett litet rekord som inte ens hon hade kunnat förväntat sig. Ja, Sarah, som hade planerat en vattenförlossning i sitt hem i Broadstone, tvingades genomgå ett kejsarsnitt eftersom smärtorna innan barnet föddes var väldigt kraftiga och det fanns förstås en anledning till detta...

 


He's huge! 😲 (Via Mirror Mums)

Pubblicato da The Mirror su Martedì 22 marzo 2022

Sarah Dines berättade om förlossningsögonblicket med stor entusiasm och även om det redan har gått 11 månader sedan den otroliga händelsen, kan hon fortfarande inte riktigt förstå att ha fött en bebis som vägde så mycket: "Så fort Monty föddes, skrattade alla sjuksköterskor och barnmorskan på ett så  konstigt sätt och jag kunde inte förstå varför, men sedan insåg jag. De sa till mig att min son var redo för att börja i skolan och att handduken de hade svept in honom i inte var tillräckligt stor för honom. Vid födseln vägde Monty nästan 5 kg, och alla kläder de gav mig på sjukhuset och blöjorna jag hade köpt passade honom inte!"

Sarah säger att hon under de allra första månaderna var tvungen att byta alla sin sons kläder, eftersom han bara kunde få på sig plagg för barn från tre månader och uppåt, och nu när han precis har fyllt 11 månader är det bara kläder avsedda för barn på minst två eller tre år som passar. Både hon och hennes man Elliot visste att de med största sannolikhet skulle få ett ganska stort barn (trots allt är både mamman och pappan båda 1.80 långa), men de hade aldrig kunnat föreställa sig att deras son Montague skulle väga så mycket redan vid födseln : "Alla ultraljud såg normala ut, så jag var redo att föda hemma. Jag hade bara fått diagnosen graviditetsdiabetes några månader före förlossningen, men det verkade som att Monty enligt läkarna inte hade påverkats av detta."

Men till slut kom Montague till världen och slog alla rekord som hans två föräldrar kunde ha förväntat sig: när han föddes vägde han cirka 5 kg, mycket mer än vad Sarah och Elliot hade kunnat tro och mycket "tyngre" än en genomsnittlig nyfödd. Idag väger han dock praktiskt taget 13 kg.

Tänk vad konstigt livet kan vara ibland, eller hur?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack