Jag lämnade min pojkvän och hans dotter på gatan för att de höll på att förstöra min bilsemester

av sofia

24 Mars 2022

Jag lämnade min pojkvän och hans dotter på gatan för att de höll på att förstöra min bilsemester
Advertisement

Alla familjeresor blir inte lyckade, trots att de ofta organiseras i god tid och med hur mycket entusiasm som helst. En sak som är säker är att en trevlig bilresa med hela familjen kan vara precis vad som krävs för att under några dagar komma bort från all stress och trötthet efter ett års hårt arbete och alla uppoffringar som är svåra att glömma. En perfekt semester i alla åldrar, men den kan i vilket ögonblick som helst förstöras av någon när du minst anar det. Detta är precis vad som hände den här kvinnan, som på Reddit berättar att hon lämnade sin partner med sin dotter på gatan för att de förstörde deras reseupplevelsen tillsammans.

via AITA/Reddit

Advertisement
Unsplash/Not The Actual Photo

Unsplash/Not The Actual Photo

Kolla in vad den här kvinnan skrev på Reddit: "För att göra en lång historia kort: Jag började dejta 44-årige 'Dave' för 3 år sedan. Jag har 2 barn, 9 och 6 år. Han har en dotter på 17 år. Jag bokade en bilresa för mig och mina barn för ca 3 månader sedan, en resa bestående av ca 26 timmars körning med stopp. Det är första gången som jag har kunnat göra något sådant med mina barn ekonomiskt så jag gjorde allt. Jag planerade att i princip stanna vid varje ställe de någonsin bett mig åka till. Jag var extremt glad över att få överraska dem med den här resan. Vi kom hem för fyra nätter sedan.

En vecka innan jag åker bestämmer Dave att han vill följa med mig och ta med sin dotter för att skapa en "bonding"-upplevelse. Vi bor inte tillsammans och Ann har aldrig gillat mig för att jag är "tråkig". Hon sa det till mig rakt i ansiktet. Från det ögonblick som Ann satte sig i min bil började hon klaga på allt. Det var för trångt, för högljutt, vi gjorde för många stopp, barnen var "för irriterande" och "behövde lugna ner sig och koppla av".

Vi stannar vid ett hotell, klockan är ungefär 15.00 vid det här laget. Dave frågar om han kan ta en tur med Ann eftersom hon var så irriterad på barnen. Jag sa till honom att han kunde ta en snabbtur eftersom jag var tvungen att skaffa något att äta till middag. 3 timmar senare dyker de upp igen. Han och Ann går ut och äter, så jag kommenterar situationen genom att säga: "Tror ni inte att vi vill äta också?" Och Ann svarar genom att säga: "Jag tror inte att vi frågade dig."

Advertisement
Wikimedia/Not The Actual Photo

Wikimedia/Not The Actual Photo

Och det tar inte slut där: "Efter kommentarer som den här i flera dagar, nådde jag till slut min gräns. När Dave körde i mitt ställe eftersom jag var för upprörd över Annes beteende, sa jag åt honom att stanna och gav mig iväg mot första tillgängliga biluthyrning... sedan sa jag åt dem att kliva ut ur bilen. Dave och Ann börjar båda bli rädda. Ann säger att hon aldrig kommer att sätta sig i en bil som har "vägglöss" igen, Dave sa att han inte vill ta separata fordon och har inte tillräckligt med pengar för en hyrbil eftersom hans dotter hade spenderat över 1500 dollar på 4 dagar. Så jag svarar honom "Jag tror inte jag frågade dig." Och sedan åker jag. De var ungefär 1300 km hemifrån, det tog honom 4 dagar att återvända på grund av brist på pengar. Självklart sade alla åt mig att jag varit självisk. Vad tycker ni?"

Vilken uppfattning fick du om den här historien? Gjorde hon rätt i att lämna sin pojkvän och hans bortskämda dotter på gatan?

Advertisement