Alla trodde att hon var 25 år, men den här mamman är i verkligheten 41 och avslöjar sin hemlighet för att hålla sig ung

av sofia

21 Mars 2022

Alla trodde att hon var 25 år, men den här mamman är i verkligheten 41 och avslöjar sin hemlighet för att hålla sig ung
Advertisement

Det sägs att en kvinna aldrig bör avslöja sin sanna ålder och att hon aldrig bör få frågan om hur gammal hon är offentligt. Det är verkligen en chansning att gissa en persons ålder, eftersom man riskerar att göra stora misstag utan att inse det. Hur många gånger har du trott att personen framför dig var mycket äldre än hens verkliga ålder?

Amber Lancaster är en av de kvinnor som "utmanade webben" i denna mening: denna influencer från Kalifornien överraskade faktiskt alla när hon avslöjade sin sanna ålder ...

Advertisement

Nuförtiden finns det en mängd olika alternativ att överväga för att "förbli ung". Förutom en hälsosam kost och regelbunden träning bör du ta väl hand om din hud. Amber Lancaster vet detta mycket väl och tillskriver sin fantastiska fysiska form till en av dessa mirakelkrämer. Amber är väldigt populär på sociala medier och som ni kan se på bilderna ser hon ut som en 25-årig tjej i alla avseenden, synd bara att hon i verkligheten är minst 15 år äldre!

Du läste rätt, Amber Lancaster är 41 och chockade sin enorma publik när hon öppet uppgav sin ålder.

Advertisement

Trots att denna influencer från Kalifornien hade lagt upp massor av bilder och videor på Instagram och TikTok, hade hon aldrig avslöjat sin sanna ålder. Alla hade tagit för givet att Amber var 25 eller 26, vilket är 15 år yngre än hennes verkliga ålder. I videon där hon gjorde det chockerande avslöjandet skrev hon också: "Detta är för alla de som ser yngre ut än de är men folk tror dem inte när de avslöjar hur gamla de är". Det var nästan ingen som kunde tro på det hon sa!

Det är dock bara att acceptera det faktum att Amber är en 41-årig mamma som tar mycket väl hand om sin kropp. Kvinnan sa att hon använder en "hemligt mirakel"-ingrediens i sin skönhetsrutin: tretinoin, den aktiva formen av vitamin A. "Jag har använt det i 15 år", bekräftade Amber, "och det förändrade bokstavligen min hud. Det stimulerade produktionen av kollagen, det är den främsta ingrediensen som är vetenskapligt bevisad för att förbättra huden."

Utöver denna "magiska" ingrediens rekommenderar Amber även två andra anti-aging produkter som är utmärkta för att föryngra huden: ett C-vitaminserum för att ge huden lyster och Ponds Dry Skin ansiktskräm för natten.

Det finns så klart inga mirakelkrämer, men Amber verkar ha hittat rätt balans med dessa hudvårdsprodukter. Vad ska man säga... resultaten är synliga!

Advertisement