De stoppar sin pappas bröllop eftersom han inte har betalat underhåll till dem sedan 2 år tillbaka: "Gift dig inte, ta hand om oss istället!"

av sofia

09 Mars 2022

De stoppar sin pappas bröllop eftersom han inte har betalat underhåll till dem sedan 2 år tillbaka: "Gift dig inte, ta hand om oss istället!"
Advertisement

Att vara förälder är aldrig en lätt uppgift att hantera och för en mamma eller en pappa är det viktigaste i världen deras barn och deras välbefinnande. Detta borde vara en självklar sak, men ändå finns det föräldrar runt om i världen som agerar med sådan själviskhet och likgiltighet mot sina barn att de, så fort de har möjlighet, lämnar familjen för att flytta ihop med en annan partner utan att bry sig om att betala för de barn de lämnar efter sig. Lyckligtvis kan man "hämnas" i dessa fall...

via Infobae

Advertisement

#Pasco Hijos impiden matrimonio de su padre y lo acusaron de no pasarles pensión de alimentos Bañado en pintura quedó...

Pubblicato da Ozono Televisión su Venerdì 25 febbraio 2022

Faktum är att berättelsen vi vill prata med dig om idag handlar om en pappa som övergav sin familj bestående av sin fru och sina fyra barn och valde att leva resten av sina dagar med sin nuvarande partner. Hittills verkar det kanske inte vara något speciellt med det, men faktum är att den här pappan som heter Adriàn Chamorro har hamnat på nyheterna i Peru för den hämnd som hans barn har genomförde mot honom eftersom han inte hade betalat underhållsbidrag för dem trots att han varit borta i två år.

Händelsen ägde rum i Pascos kommun i Peru, när Adriàn hade åkt dit för att gifta sig med sin nuvarande partner och framtida fru. Synd bara att vid ingången till rådhuset fanns hans fyra barn åtföljda av andra släktingar, den äldsta dottern på 21 bar en banderoll där det stod: "Pappa gift dig inte, ta hand om oss, du är fortfarande skyldig oss två år av underhåll!"

Advertisement
Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

När Adriàns fyra barn såg den uppklädda mannen gå in i stadshuset tillsammans med sin blivande hustru, rusade de fram mot honom och för att hämnas hällde de lite färg på hans kostym. Den äldsta dottern, som redan hade fyllt 21 och var mamma till ett barn, sa att deras mamma, Adriàns ex-fru, hade avlidit två år tidigare och att hon därför hade tagit på sig hela den ekonomiska bördan med att försörja sina yngre syskon. Under tiden hade pappan lämnat familjen och sedan två år tillbaka hade han tydligen inte betalat underhållsbidrag till sina fyra barn: "Jag vill bara att han ska ta hand om mina syskon. Han säger att han inte har några pengar för att ge dem mat, men han har pengar för att gifta sig. Vi har inte fått några pengar alls på två år sedan min mamma dog!" berättar den 21-åriga dottern.

Piqsels/Not The Actual Photo

Piqsels/Not The Actual Photo

När polisen kom för att lugna stämningen utanför stadshuset i Pasco, verkar det som att bröllopet tillfälligt blockerades, Adriàns fyra barn lugnade ner sig och mannen beordrades att lösa detta akuta ekonomiska problem med sina barn. Kommer denna pappa äntligen att ha insett att han måste göra sin plikt och hjälpa sina barn som är i svårighet? Eller kommer han att hitta på en ursäkt igen?

Vi hoppas innerligt att saker och ting för dessa fyra barn som berövats en fadersgestalt kommer att vända, förr eller senare.

Advertisement