Han hittar en spindel i bilen och "tar hand om den" som att det var ett husdjur: efter 1 år är den fortfarande kvar

sofia

08 Februari 2022

Han hittar en spindel i bilen och "tar hand om den" som att det var ett husdjur: efter 1 år är den fortfarande kvar
Advertisement

De flesta människor som står inför en gigantisk spindel får lust att skrika eller jaga bort den. En sak som är säker är att Chris Taylor, en 42-årig australiensare, absolut inte reagerade så när han hittade en spindel i sin bil. Till skillnad från de flesta människor har faktiskt Chris bestämt sig för att lämna spindeln ifred och "ta hand om" den på något sätt. Spindeln stannade i hans bil under ett helt år, en mycket lång tid under vilken mannen tydligt såg den växa. Det är inte direkt så att de blev "bästa vänner", men deras samlevnad var mer än fredlig.

via Mirror

Advertisement

Australia's Chris Taylor has a giant spider living in his car and he has no plans to get rid of it! (via The Daily Mirror) http://ihe.art/uPyxxat

Pubblicato da ALT 102.3 su Domenica 6 febbraio 2022

En vacker dag i februari hittade Chris en ganska stor spindel i sin bil. Istället för att bli rädd och försöka jaga bort den bestämde han sig för att låta den stanna kvar precis där han hittade den. Varje gång han tog bilen hittade han den på instrumentbrädan. En dag bestämde han sig för att befria den och försökte få ut den, men nästa dag hittade han den i sin bil igen, på passagerarspegeln: "Jag tog ut den ur bilen för några månader sedan, men nästa dag var den tillbaka igen under solskyddet, så av någon anledning gillar den här spindeln min bil", säger Chris.

Mannen hade instinktivt gett spindeln smeknamnet Steve i sin övertygelse om att det var en hane, men upptäckte senare att det var ett kvinnligt exemplar. Vad ska man säga, Chris har sett henne växa upp precis som om hon vore ett husdjur: "Den var bara hälften så stor som den är nu... jag såg den växa upp".

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Chris berättar att han inte är rädd för spindlar, men han gillar verkligen inte om "Steve" hoppar ner i hans knä medan han kör. Det positiva med allt det här är att eftersom "Steve" bor i hans bil är det ingen som längre ber honom om skjuts hem och det har gjort att han har sparat in avsevärt mycket pengar på onödiga resor.

Vad skulle du ha gjort om du hade varit i den här mannens situation? Är du rädd för spindlar?

Advertisement