En 10-barns mamma berättar om hennes tröttsamma rutin efter att hon har nattat alla sina barn - TittaPaVideon.se
x
En 10-barns mamma berättar om hennes…
Han köper kaffe till en hemlös man varje helg: en dag betalar den hemlöse mannen oväntat tillbaka

En 10-barns mamma berättar om hennes tröttsamma rutin efter att hon har nattat alla sina barn

22 Januari 2022 • Av Titti Carlberg
23.079
Advertisement

Att vara förälder är ingen lätt sak, men att vara mamma till 10 barn måste vara något av det mest utmanande som finns, tror du inte det?. Tänk bara på den rutin och omsorg som ett barn behöver och multiplicera det med tio. I slutet av dagen är det nog inte så konstigt att föräldrarna vill att dygnet ska ha ytterligare 24 timmar.

Alicia Dougherty är en tiobarnsmamma - 4 biologiska och 6 adopterade - samt huvudpersonen bakom de sociala sidorna "Dougherty Dozen". Det är där som kvinnan publicerar videor på sin stora familj, med fokus på de ledningsmässiga  och märkliga aspekterna som lockar många användare. Hur gör hon? Det är frågan som många ställer och i en video har Alicia gett några svar och visat sin kvällsrutin efter att hon har nattat sina barn, hennes dag är ännu inte slut, tyvärr.

Alicia förklarade att hon först och främst packar upp barnens matlådor och lägger tillbaka isen till kylväskorna i frysen, sedan diskar hon, städar upp efter dem i badrummet. Men det finns ännu mer att göra. Hon förbereder barnens kläder inför morgondagen, deras mellanmål och flaskor med vatten. Hon ser även till att alla har en ny ansiktsmask varje dag, plus en varsin i reserv. 

Men det är ännu inte dags att vila, för nu måste hon ta itu med hushållssysslorna. Hon dammsuger för att få bort dammet och smutsen som har samlats under dagen, framförallt under middagsbordet och hon sätter alla barnens surfplattor på laddning.

Nu är Alicia redo för att gå och lägga sig, kolla in sin Instagramsida och...sova, äntligen! Vid midnatt sover hon gott, som alltid.

Många webbanvändare blev chockade över den här kvinnans dagliga rutiner, med tanke på att många av hennes barn är gamla nog att hjälpa till med många av sysslorna, vilket skulle spara henne en hel del. Andra har gett henne komplimanger för att hon verkar vara en mycket "hängiven mamma".

Advertisement

Alicia säger att hon inte vill att barnen ska hjälpa henne att sköta hushållssysslrna, för enligt henne själv, är det hennes uppgift. "Barn ska vara barn" säger den här kvinnan.

Vad tycker du, skulle du klara att hitta en balansgång med 10 barn?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack