x
En fattig mamma kan inte köpa ett gosedjur…
En morfar ställer enbart upp som barnvakt om han får 12 dollar i timmen

En fattig mamma kan inte köpa ett gosedjur till sin son så människor donerar gamla leksaker till honom för att göra honom lycklig

05 Januari 2022 • Av sofia
537
Advertisement

Föräldraskap är aldrig lätt, trots att det är ett av de mest underbara och tillfredsställande "heltidsjobben" någonsin. Det är en sysselsättning som kräver mycket kärlek och mycket uppmärksamhet gentemot ditt barn och där du alltid måste försöka hålla den svåra balansen mellan att tillfredsställa ditt barn i allt och se till att det inte saknar någonting men samtidigt försöka spara in pengar när det behövs och klara sig till slutet av månaden. Man borde därför prata mer om verkligheten för fattiga människor och låginkomsttagare och historien vi ska berätta idag handlar om just en mamma i svårighet, men denna berättelse har ett mycket vackert och rörande slut.

via: Sunny Skyz

Mamman som är huvudpersonen i denna berättelse ville dela berättelsen om sin upplevelse med sin son på Reddit, där hon i en speciell grupp pratat om sin sorg och bett andra användare om stöd för att trösta henne, ge henne råd och hjälpa henne. Den 4-årige sonen ville så gärna ha ett specifikt gosedjur bara att just den leksaken kostade väldigt mycket och kvinnan hade inte de pengar som behövdes för att köpa den åt honom. Sedan, för att inte göra sin son ledsen fick hon en lysande idé: hon tog en gammal blå filt, använde nål och tråd och broderade ett gulligt gosedjur som såg ut som det den fyraåriga pojken önskade sig så mycket, sedan lade hon upp en bild av sin "fattiga" variant på Reddit.

Hon hade ingen aning om att tiotusentals användare inte bara skulle stödja hennes söta idé att göra sin son glad till nästan noll kostnad, utan att de till och med skulle tävla i solidaritet om att ge leksaker de inte längre använde till den behövande kvinnans barn!

Strax därefter kom paket på posten med dussintals gosedjur till hennes son, generöst donerade av människor på Reddit som noga hade läst historien om denna mammas ekonomiska svårigheter och som bestämt sig för att bidra med en enkel gest för att ge ett leende till denna fyraåring. I ett nytt inlägg på Reddit ville den lyckliga mamman tacka alla: "Titta vad ni har gjort för mitt barn. Ni är alla fantastiska. Tack för att ni fick en mamma som kämpat för sina barn och som känner sig utmattad och besegrad att känna sig älskad. Om jag ska vara ärlig så får jag rysningar även om jag vet att det bara är Reddit, för ni muntrade upp mig ikväll och jag kan inte uttrycka med ord hur tacksam jag är för det ni gjorde!"

Nedan kan du se videon där det lyckliga barnet leker omgivet av sina nya gosedjur:

Advertisement

Vilken generös och rörande gest, håller du inte med?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack