Den generade mostern ber om ursäkt när systersonen går till en främling och låter sig vaggas i hennes famn

sofia

24 December 2021

Den generade mostern ber om ursäkt när systersonen går till en främling och låter sig vaggas i hennes famn
Advertisement

Barn verkar ofta instinktivt kunna känna igen goda människor och bilden som Star Balloon-Bradley har lagt upp på nätet verkar vara ett tydligt bevis på detta. Kvinnan är moster till Jesaja, barnet som är huvudperson på bilden. Isaiah sitter i knät på en blond kvinna på läktaren på stadion. Historien bakom det här fotot är verkligen unik och visar hur mänskligheten behöver storhjärtade människor som Jesaja och denna kvinna. Barnets moster sa att Jesaja bara hade sett den kvinnan några minuter innan, ett par veckor innan hon tog det berömda fotot. Kort sagt kände Jesaja på något sätt att han var bunden till den där goda kvinnan, så pass mycket att han kramade henne och lät sig vaggas i hennes famn för att somna.

Advertisement

"She’s awesome. Isaiah walked up to this lady at our last home game two weeks ago. He sat on her lap and they were...

Pubblicato da Reshareworthy su Mercoledì 27 gennaio 2021

"Jag vet inte vem den här kvinnan är," börjar Jesajas moster i sitt inlägg, "men om du känner henne, tala om för henne att hon är fantastisk. Isaiah närmade sig den här damen när vi gick på vår sista hemmamatch för två veckor sedan... Han satte sig i hennes knä och började prata med henne som om hon vore en gammal bekant till honom. Det hela varade inte mer än 20 minuter, sedan gick kvinnan direkt efter pausen för att hämta sin dotter." En stund senare satte sig Star och hans barnbarn Isaiah på läktaren igen för att se en annan match. Det är vid detta tillfälle som Jesaja återigen ser kvinnan som hade varit så vänlig med honom. "Hon vinkade åt honom och han kom dit" sa tanten, "jag trodde att de skulle interagera som förra gången, men jag hade fel".

Jesaja gick fram till henne med ett leende, hoppade upp i hennes famn och vilade sitt huvud på hennes axel, ivrig att somna. Hon hade ingen skyldighet att hålla ett barn som inte var hennes famnen, men även om mostern kände sig generad fortsatte kvinnan att hålla Jesaja i famnen. "Den här okända damen vaggade Isaiah för att få honom att somna som om han var hennes son. Det var en så gullig sak! Vi frågade henne om hon ville att vi skulle ta bort honom, men hon fortsatte att säga att hon (och han) hade det bra.!"

Den generade mostern ber om ursäkt när systersonen går till en främling och låter sig vaggas i hennes famn - 2

Fastern fortsatte med att förklara: "Jesaja och den här kvinnan hade ALDRIG träffats förut förutom under de 20 minuterna på en match för två veckor sedan. Jag sa till henne ikväll att jag var så ledsen och att jag inte vet varför han hela tiden störde henne. Hon svarade att han inte störde henne och att jag skulle sluta säga så. Hon sa att han var hennes nya vän. Hon fortsatte sedan med att berätta att hon bara har en son på 15 år och att stunder som dessa är ovärderliga för henne!"

Advertisement