Hon lägger undan 9000 euro om året för att ha mer pengar att spendera till jul

sofia

21 December 2021

Hon lägger undan 9000 euro om året för att ha mer pengar att spendera till jul
Advertisement

Det är inte lätt att leva på en budget, få pengarna att gå ihop och spara lite pengar för framtiden. Vi vill alla tjäna tillräckligt med pengar för att inte behöva ha några ekonomiska problem längre och ha pengar för att kunna hantera extra utgifter utöver de grundläggande behoven och nödvändigheterna. Kort sagt, konsten att spara pengar är inget för alla, men den här kvinnans val som har blivit mycket populärt på nätet kommer att få dig att tänka om och vem vet ifall vi en dag också kommer att kunna spara lika mycket under året som hon gör!

via The Sun UK

Advertisement
LatestDeals

LatestDeals

Den här tjejen heter Nadine Barrett, hon är 35 år gammal och säger att hon brukar lägga undan runt 9 000 € per år för att få lite mer andrum under julhelgen, ett bra knep för att ha lite extra pengar i fickan att spendera till jul utan att känna att man måste snåla. Det här är vad Nadine själv berättar och hur hon lyckades lägga undan alla dessa pengar till julen: "Jag hade precis köpt ett hus, så i år hade jag inte lika mycket pengar att spendera som tidigare år, men jag bestämde mig för att ändå försöka använda några extra knep för att spara lite pengar inför julen."

Vad den här 35-åriga kvinnan gjorde var att delta i undersökningar, ta del av specialerbjudanden under årets gång och framför allt planera in sina utgifter i god tid. Nadine säger: "Att spara är väldigt roligt för mig, det gör att jag i slutändan kan nå mina mål och undvika ångest i sista minuten, särskilt vid jul. När varupriserna är lägre köper jag det som jag vet att mina nära och kära skulle tycka om, plus några extra presenter som jag sparar ifall en fest eller en sista minuten-födelsedag dyker upp."

Advertisement
Jernej Furman/Flickr - Not The Actual Photo

Jernej Furman/Flickr - Not The Actual Photo

Men vi pratar inte bara om julklappar köpta i förväg och att spara pengar, Nadine Barrett berättar att hon samtidigt också försöker använda de där extra pengarna för att även unna sig några gåvor till sig själv och ha råd med det där lilla extra. Den 35-åriga kvinnan lyckas genom att till exempel utnyttja speciella erbjudanden och rabattkuponger, eller genom att lösa in insamlade poäng som kan omvandlas till kontanter med att nå slutet av året och ha 9 000 € extra: "Även om jag inte har barn, har jag en väldigt stor familj, jag har 10 syskonbarn och många vänner som jag älskar att ge gåvor till under hela året. Att vara välorganiserad och ha disciplin gör att jag har råd och samtidigt respekterar mina åtaganden i slutet av månaden som ingen av oss slipper undan!"

"For me, saving money is fun, allows me to achieve my goals and means I can avoid anxiety and panic!" (Via Mirror Money Saving)

Pubblicato da The Mirror su Domenica 12 dicembre 2021

Alla borde vi kanske göra som Nadine Barett!

Advertisement