En skolvaktmästare i svårighet får pengar och en ny bil av en "hemlig tomte" - TittaPaVideon.se
x
En skolvaktmästare i svårighet får…
En gatuförsäljare lyckas låta alla sina 4 döttrar studera vid universitetet även om ingen trodde att han skulle klara det En borttappad hund på motorvägen leder polisen till en olycksplats och räddar sin husse

En skolvaktmästare i svårighet får pengar och en ny bil av en "hemlig tomte"

08 Januari 2022 • Av sofia
398
Advertisement

Vem har aldrig befunnit sig i en desperat situation och hoppats på ett mirakel? Om ingreppet är av gudomligt ursprung eller inte, spelar det ingen roll när du hamnar i svåra situationer på grund av ekonomiska problem eller hälsoproblem. I USA finns det ett tv-program som varje år belönar några av de mest behövande människorna i landet som har ansökt om ekonomisk hjälp utifrån. En hjälp som kommer just under julhelgen.

Cheryl Stewart, en vaktmästare på en amerikansk skola, fick en oväntad gåva tack vare detta tv-program. En anonym välgörare gav henne faktiskt en kvarts miljon dollar och en helt ny bil. Kvinnan har precis återhämtat sig från en tumör, men hennes man lider också av samma sjukdom och tvingas genomgå dyr behandling, denna "hemliga tomtes" timing var därför perfekt för att göra hennes situation lite lättare!

På det amerikanska programmet "East Idaho News" hedras en person i svårighet med en stor gåva, samtidigt som allt filmas och visas på nationell tv.

Den här gången var det Cheryl Stewart, en vaktmästare på Teton High School i Idaho som belönades av programmet. Cheryl har precis återhämtat sig från en tumör och försöker betala för dyra behandlingar för att lindra sin mans hälsotillstånd som också lider av samma sjukdom samt av lupus. En svår situation för denna kvinna – omtyckt av alla – vars bil till och med gått sönder och därför är hon tvungen att ta en lång bussresa för att nå sin arbetsplats. För att kunna betala sina medicinska räkningar var denna vaktmästare med ett hjärta av guld tvungen att utföra flera jobb och göra många uppoffringar.

För att överraskningen skulle gå att genomföra blev Cheryl kallad av skolledningen för ett akutjobb. Hon förväntade sig inte att finna reportern Nat Eaton med en present till henne: en kvarts miljon dollar och en sprillans ny bil. Självklart var det en stor överraskningsfest som filmades av sändningen. Cheryls reaktion var sensationell, kvinnan kunde inte tro sina ögon: "Nej, du skojar med mig, eller hur?" säger Cheryl till reportern och faller nästan till marken på grund av alla starka känslor.

Naturligtvis är Cheryls problem inte lösta permanent, men för henne var det ett viktigt erkännande och ett mycket användbart stöd för att ta sig igenom denna svåra period i hennes liv. I slutändan är detta ett bra sätt att donera anonymt till dem som verkligen behöver det!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack