x
Trots att hon hade covid ville hon inte…
Två tvillingar föds med bara 15 minuters avstånd från varandra, men de fyller år på två olika dagar En taxichaufför vägrar låta en kund kliva på taxin för att han är för trött för att köra så hon erbjuder sig att köra i hans ställe

Trots att hon hade covid ville hon inte missa julmiddagen med familjen och äter inuti en plastbubbla

03 Januari 2022 • Av sofia
1.240
Advertisement

En mycket tråkig situation som förenade många människor i slutet av år 2021 var att ha testat positivt för Covid, strax före julhelgen. I dessa fall är det bästa du kan göra, när du väl har fått bekräftelse på att du är positiv och har viruset, att isolera dig själv i ditt eget hem och försöka att inte överföra smittan till andra medlemmar i din familj. En mödosam uppgift som blir ännu svårare under julen. Tänk dig att det finns en amerikansk familj som ville ha sin dotter vid bordet på julmiddagen till varje pris trots att de visste att hon hade testat positivt...

via: Mirror UK

Hur lyckades de undvika att smitta de andra gästerna, undrar du? Tja, för att få ha med sin dotter vid bordet under julen skapade de en plastbubbla inuti vilken flickan kunde sitta för att kunna delta vid släktträffen på ett säkert sätt, upprätthålla social distansering och äta, utan att använda munskydd instängd inuti denna plastbubbla som var Christas idé, systern till tjejen som testade positivt i julas.

Kvinnan påpekade på TikTok, där videon av den intressanta julmiddagen fick ett väldigt högt antal visningar, att hela hennes familj vid den tidpunkten hade testat negativt och var vaccinerade. Självklart fanns det blandade åsikter i kommentarerna från användare som såg videon publicerad av Christa mellan de som tyckte att denna idé var en kärlekshandling från familjens sida gentemot flickan som hade testat positivt och de som istället tyckte att plastbubblan inte alls var säker, eftersom den inte var helt förseglad.

Faktum är att många användare har hävdat att detta beslut skulle kunna ha gjort att hela familjen kunde ha smittats med Covid inom loppet av bara några dagar med tanke på att plastbubblan knappast är ett effektivt skydd, något som vi dock hoppas inte hände. Vare sig det val de gjorde för att tillåta sin yngsta dotter att delta vid julmiddagen trots isoleringen var rätt eller fel har deras beslut lockat till sig stor uppmärksamhet på nätet och blivit väldigt populärt, på gott och ont.

Vad tycker du om denna ganska originella och ovanliga idé? Kommer det att ha varit tillräckligt för att undvika smitta och för att tillåta denna familj att tillbringa julen tillsammans?

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack