En mamma till fyrlingar använder 24 blöjor om dagen och spenderar ca 500 euro i veckan på mat - TittaPaVideon.se
x
En mamma till fyrlingar använder 24…
En biskop chockade barnen under mässan: Hon emigrerade till USA med bara 300 dollar på fickan som städhjälp, men idag arbetar hon på NASA

En mamma till fyrlingar använder 24 blöjor om dagen och spenderar ca 500 euro i veckan på mat

11 December 2021 • Av sofia
11.896
Advertisement

Ett barn är ett stort ansvar så tänk dig att få fyra! Jenny Marr och hennes man Chris hade bestämt sig för att ta steget och försöka skaffa barn, efter att ha uttryckt en önskan om att utöka sin familj, men de förväntade sig inte att den drömmen skulle bli mer verklig än de trodde. Bara sex månader efter det att paret slutat med sina preventivmedel blev Jenny gravid, till bådas stora glädje. Under ett rutinmässigt ultraljud hände dock något ovanligt, de fick nämligen reda på att ​​Jenny och Chris skulle få 3 barn... nej, 4! Är det möjligt att få fyrlingar? Tydligen ja, även om det är en ganska sällsynt händelse.

När Jenny och Chris gick på en av de många rutinmässiga ultraljudsundersökningarna verkade läkaren väldigt imponerad av vad som just hade dykt upp på skärmen. Jenny frågade honom instinktivt om det var något fel, men läkaren lugnade henne omedelbart. Förutom att Jenny och Chris inte skulle få ett barn... utan tre! Det här är vad ultraljudet visade. Chocken för paret var väldigt kraftig, så pass mycket att Chris blev alldeles blek och svimmade i några sekunder efter att ha fått höra den stora nyheten. Tänk sedan att läkaren i ett efterföljande ultraljud identifierade en fjärde bebis! Denna underbara nyhet chockade inte längre paret särskilt mycket, tvärtom var det kanske bättre med en jämn siffra! Ingen svimmade alltså den här gången, även om oddsen för att en sådan graviditet skulle inträffa var en på 15 miljoner. Det var inte ens så självklart att alla fyrlingarna skulle överleva, faktiskt - förhoppningarna var verkligen låga, men alla fyra små bebisar klarade sig. Bebisarna föddes för tidigt, i den 28:e veckan och fick stanna kvar på sjukhuset ett bra tag. När de skrevs ut från sjukhuset återvände Jenny och Chris hem med 4 barn och ett liv som praktiskt taget hade vänts helt upp och ner (positivt förstås!).

Jenny och Chris sa att de spenderar i genomsnitt cirka 500 euro på mat varje vecka, medan de varje dag byter cirka 24 blöjor! Bortsett från dessa utgifter finns naturligtvis ansvaret för att ta hand om fyra små varelser varje dag vilket garanterat inte är någon dans på rosor! Jenny och Chris säger dock att de är lyckliga och tackar Gud för att de har fått denna stora välsignelse.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack