Glycerintvål passar perfekt för att rengöra alla typer av produkter av läder - TittaPaVideon.se
x
Glycerintvål passar perfekt för att…
En brud jagar bort en hel familj från sitt bröllop för att barnet inte slutade gråta Han byter ut sin frus katt utan att hon märker det - en helt absurd historia

Glycerintvål passar perfekt för att rengöra alla typer av produkter av läder

06 December 2021 • Av sofia
492
Advertisement

Har du någonsin undrat hur man på ett bra sätt kan rengöra soffor, fåtöljer och kläder i skinn utan att riskera att förstöra dem för alltid? Många människor, av rädsla för att ställa till det och behöva slänga dessa snygga och dyra läderprodukter i soporna läser på etiketten och tar till specifika rengöringsprodukter som garanterar ett säkert och bra resultat. Men tänk om vi istället berättade att det finns en naturlig produkt som kan lösa detta problem och som passar perfekt för dessa mycket ömtåliga möbler, accessoarer och kläder i äkta skinn?

Ofta kan dessa läderprodukter, som tenderar att vara väldigt ömtåliga och kan slitas ut med tiden, bli smutsiga, förstöras eller fläckas väldigt lätt. De är inte alls lätta att rengöra och av denna anledning vänder sig många till experter som kan rengöra dem och få dem att se ut som nya igen. Ändå finns det en naturlig produkt som gör "underverk" med allt som är gjort av läder, nämligen glycerintvål, ännu bättre om det är den typen av tvål som används för att rengöra och polera hästsadlar.

Denna produkt, av vilket märke som helst och som ofta kan hittas till ett överkomligt pris, har använts sedan flera decennier tillbaka i de bästa häststallen och då främst för att rengöra och polera sadlarna på dessa majestätiska djur. Sadeltvål är rik på glycerin, perfekt för att rengöra stövlar, skor, väskor, jackor, soffor och lädertillbehör och få dem att se ut som nya igen.

Vanligtvis säljs den glycerinbaserade tvålen som används för sadlar till köparen i en rund behållare som även är utrustad med en mjuk svamp. Allt du behöver göra för att uppnå ett perfekt rengöringsresultat för din läderprodukt är att ta lite av denna tvål i behållaren med den medföljande svampen, torka av den försiktigt och med långsamma och cirkulära rörelser först på fläcken eller på området som är smutsigt och sedan på hela läderprodukten.

För att få bort eventuella rester, torka av ditt läderplagg eller din soffa med en torr trasa. Om du vill ha en blank effekt, kan du även applicera en polerande produkt, men med sparsamhet. Var försiktig: späd aldrig sadeltvålen med vatten, använd det endast för att skölja och vrida ur den medföljande svampen!

Kände du till den här enkla och naturliga metoden för att få dina läderprodukter att se ut som nya igen utan att riskera att förstöra dem?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack