x
En okänd kille ringer på hennes dörr…
Shopping på nätet: 11 personer som har gjort förhastade köp och blivit besvikna Medan han jobbar får han reda på att han har vunnit en miljon pund - hans reaktion filmas av kollegorna (+VIDEO)

En okänd kille ringer på hennes dörr när hon är ensam hemma - i verkligheten vill han bara lämna tillbaka hennes plånbok

24 November 2021 • Av sofia
1.919
Advertisement

Människor är alltid mycket försiktiga med dagens ungdomar och, mer allmänt, med tonåringar, som är kända för att sätta sina föräldrar i svåra situationer dagligen. Ändå kan man inte generalisera på det sättet. Många tonåringar har vuxit upp och fortsätter att växa med en god uppfostran och allt de egentligen vill är helt enkelt andra människors bästa. Melissa Vang hade utan tvekan en hel del förutfattade meningar om unga människor och deras sätt att bete sig, så pass mycket att när hon en dag hörde en energisk knackning på sin ytterdörr föreställde hon sig genast det värsta. Vad som sedan hände fick dock kvinnan att ändra sig.


Melissa var ensam hemma med sina två barn när hon oväntat hörde någon knacka och ringa på hennes ytterdörr. Misstänksam, eftersom hon inte väntade några besökare gick Melissa för att kolla vem han var på porttelefonen med kamera. Utanför dörren stod en kille som hon aldrig hade sett förut och som hon absolut inte tänkte öppna dörren för. Efter en stund märkte Melissa dock att tonåringen hade något i handen som han viftade med framför kameran... det var en plånbok! Egentligen var det Melissas mans plånbok, med alla pengar, id-handlingar och kreditkort kvar i den. Melissa tog en suck av lättnad, inte bara för sin egen säkerhet, utan också för att någon hade hittat hennes mans plånbok, som han av misstag hade tappat på verandan. Killen som hade ringt på hos henne identifierades som Tyler Opdyke, en ung man som gick förbi för att dela ut flygblad och som hade lagt märke till plånboken på marken.

Istället för att ta den och behålla pengarna lämnade den unge mannen tillbaka den till sin rättmätige ägare, med vetskapen om att det var rätt sak att göra. "Jag är en kille som föddes i en familj som går i kyrkan, den plånboken var inte min", sa den unge mannen och förklarade att hans gest var helt normal och naturlig. Kvinnan var mycket tacksam mot honom även om hon för stunden inte lyckades uttrycka sin tacksamhet. Efter att ha fått reda på hans identitet tackade kvinnan honom dock ordentligt.

Låt oss inte döma en bok efter dess omslag och försöka ge andra människor mer  förtroende. Vem vet ifall de kanske kommer att överraska oss med en vänlig och oväntad gest!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack