Han har inga pengar till att köpa mat, ett tv-team går fram till honom och frågar honom: "Kan vi betala för dina matvaror?" - TittaPaVideon.se
x
Han har inga pengar till att köpa mat,…
Den här kvinnan säger sig själv vara Maken svimmar under förlossningen och hustrun tar ett foto för att dokumentera den lustiga händelsen

Han har inga pengar till att köpa mat, ett tv-team går fram till honom och frågar honom: "Kan vi betala för dina matvaror?"

17 November 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
9.265
Advertisement

Desto mer vi närmar oss slutet av månaden desto mer måste vi vända på kronan och vara försiktiga. Det kan också vara effekten av krisen, eller den alltmer utbreddade fattigdomen eller den större skillnaden mellan rika och fattiga. Idag är vi alla lite fattigare än för några år sedan. Så tänk på hur människor tillhörande den lägsta samhällsklassen lever varje dag, den som inte har ett riktigt jobb eller som bor på gatan, är hemlös.

The Surprise Squad, ett team bildat av Fox 5, ett tv-program som är mycket populärt i Las Vegas, tar hand om dessa utblottade människor, som varje år i november när Thanksgiving-helgen närmar sig, går in med videokameror och en mikrofon i en hektisk stormarknad och erbjuder att betala för dem som har det svårt. Bland en av de olika kunderna som Fox 5-teamet stoppade i mataffären fanns en man som stod i kö i kassan med bara en plastflaska vatten.

Fox 5-reportern gick fram till mannen och frågade honom: "Kan vi betala matvaror åt dig?" Mannen vid namn Victor Moss lät dem följa med honom med vagnen till snabbköpshyllorna; det visade sig att Victor var en veteran, var pensionerad och tyvärr hade någon grad av funktionsnedsättning och eftersom de inte hade råd med något fint skulle det bara vara han och hans partner på Thanksgiving.

The Surprise Squad visste att de hade hittat den perfekta "kunden" att erbjuda matvaror till den kommande helgdagen. När de kom tillbaka till kassan med vagnen full, brast Victor Moss ut i gråt framför kamerorna: Han kunde inte tro att det hände honom!

Full av tacksamhet tackade Victor teamet och kramade journalisten som intervjuade honom: nu skulle det vara en thanksgiving att minnas!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack