Ett nygift par köper ett laryngoskop för sitt lokala sjukhus med pengarna som var ämnade för bröllopsresan - TittaPaVideon.se
x
Ett nygift par köper ett laryngoskop…
De organiserar hennes sons födelsedag och hon återgäldar tjänsten genom att donera 600 dollar till behövande människor Mor- och farföräldrar är mer knutna till sina barnbarn än till sina barn enligt denna vetenskapliga studie

Ett nygift par köper ett laryngoskop för sitt lokala sjukhus med pengarna som var ämnade för bröllopsresan

22 November 2021 • Av sofia
258
Advertisement

Pengar kan inte köpa lycka, men de kan säkert hjälpa många människor i nöd. I ett historiskt ögonblick som det vi upplever just nu, där en global pandemi pågår som har drivit ner och fortsätter driva ner sjukhusavdelningar på knäna, är privata donationer en gåva från ovan. Ett nygift läkarpar bestämde sig för att göra en vacker gest och donera en del av summan av de pengar de fick i bröllopsgåva, för att köpa ett viktigt medicinskt instrument att donera till ett lokalt sjukhus. Den andra delen av pengarna, som blivit över från köpet, kommer också att ges till välgörenhet.

[PRIMA PARTE DELLA DONAZIONE ✔️: TERAPIA INTENSIVA CECINA] Un’occasione per rivivere il giorno delle nostre...

Pubblicato da Marrico Maurelli su Sabato 23 ottobre 2021

Nutritionisten Marrico Maurelli och kinesiologen Sofia Gruppelli gifte sig och krönte sin kärleksdröm. För att fira en sådan händelse åker de flesta par till någon exotisk eller avlägsen plats på sin bröllopsresa, för att vila upp sig och påbörja en ny resa tillsammans. Marrico och Sofia gjorde dock något ännu vackrare, nämligen att de använde pengarna som de fick för sin bröllopsresa för att köpa ett laryngoskop för intensivvårdsavdelningen på sjukhuset i Cecina, staden där de båda bor och arbetar.

Marrico publicerade en bild på sin facebooksida av dagen då det medicinska instrumentet donerades till sjukhusavdelningen, även för att tacka och offentligt låta alla som deltog i gåvan få veta hur projektet avslutades. Nu väntar han bara på tillstånd från teknikkontoret för företaget Usl Toscana Nord Ovest för att kunna använda laryngoskopet med de patienter som kommer att behöva det.

image: Google Map

Paret valde att tacka med dessa ord: "En möjlighet att återuppleva vår bröllopsdag. Det är så vi har valt att använda vår bröllopspresent. Ett tack till den sektor som gör allt för att ta oss ur den situation vi befinner oss i och upplever... Ett hjärtligt tack till vänner, släktingar och patienter som har gjort detta möjligt”.

En mycket vacker gest som förmodligen inte alla hade varit villiga att göra: Tack!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack