Bruden bestämmer sig för att ta bröllopsbilderna på sopbilen för att hedra sin mans arbete - TittaPaVideon.se
x
Bruden bestämmer sig för att ta bröllopsbilderna…
En mycket modig 9-årig pojke räddar en tjej från 3 män som ville kidnappa henne 12 år gammal avslutar han universitetet och grundar ett IT-företag - ett litet geni utöver det vanliga

Bruden bestämmer sig för att ta bröllopsbilderna på sopbilen för att hedra sin mans arbete

26 Maj 2021 • Av sofia
350
Advertisement

Alla jobb bör respekteras och betalas väl, beroende på vilken tjänst de erbjuder. Tyvärr är fördomarna om vissa typer av yrken numera så djupt rotade att de ofta förändrar människors uppfattning om dem. Att vara rörmokare, servitör eller sophämtare anses av många vara jobb för för de lägre klasserna i samhället, men är det verkligen så? Först och främst finns det inga lågklass jobb, men det finns jobb som kan vara förödmjukande på grund av okunniga arbetsgivare eller kollegor som tenderar att förödmjuka andra. För det andra erbjuder många av dessa "enkla" jobb viktiga tjänster för medborgarna. Varför ska en sophämtare behöva skämmas över sitt arbete? En kvinna vid namn Elisvânia valde, när hon gifte sig med sin man Luiz Alberto att skrika till hela världen att hennes livs stora kärlek arbetar som gatustädare och att hon är mycket stolt över honom. Därför organiserade kvinnan sin bröllopsfotografering direkt på Luiz sopbil.

Varje dag städar Luiz Alberto sin stad eftersom detta är hans jobb och gör att han kan försörja sig. Ett yrke som föraktas av många, men som vi alla är beroende av eftersom vi tycker om att se vår stad så ren som möjligt. I själva verket finns det absolut ingen anledning att undervärdera ett yrke som sophämtare eller gatustädare! Luiz Albertos partner, Elisvânia, fick en mycket speciell idé i detta avseende och valde att genomföra fotograferingen i samband med sitt bröllop direkt på sin mans sopbil!

Elisvânia hade redan beslutat att hon inte ville ha klassiska bröllopsbilder, i en vit klänning på stranden eller i någon vacker oas full av grönska, hon sökte snarare en mer ärlig och jordnära fotografering. I samband med bröllopet valde hon att hylla sin framtida makes yrke, som varje dag kör runt i staden med sopbilen. Hon är väldigt kär i sin man och är också mycket stolt över allt han gör: "Jag förstår inte att människor kan förakta hans yrke på det här sättet".

Advertisement

Bruden berättar: "Jag letade efter fotografiska idéer om hur vi skulle kunna ta våra bilder, för jag har alltid velat göra något speciellt och jag har sett att många hyllar yrken, vare sig det är flickvännens eller pojkvännens. ​​Det var i det ögonblicket som jag insåg vilket det rätta valet var, också för att bröllopet var samma dag som hans födelsedag".

Lastbilen tvättades naturligtvis ordentligt och städades innan det var dags för fotograferingen av dessa nygifta. De andra anställda var mycket glada över parets val, just för att detta val hedrar deras yrke, som alltför ofta glöms bort och undervärderas. Ändå arbetar en gatustädare eller sophämtare varje dag, vid vilken temperatur som helst och vid ganska obekväma timmar så hur kan man inte respektera detta yrke?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack