En ung kvinna delar sin glädje över att ha köpt sin första bostad - TittaPaVideon.se
x
En ung kvinna delar sin glädje över…
Han reser 1000 km för att träffa tjejen han träffade på internet, men hon dyker inte upp Mamman upptäcker förvånat att hennes döttrar inte kan vara med på en födelsedagfest

En ung kvinna delar sin glädje över att ha köpt sin första bostad

15 November 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
2.549
Advertisement

Barn önskar att någon gång i livet bli självgående och strävar efter att bygga upp ett eget liv, precis som deras föräldrar gjorde. Medan det finns många familjer som lyckas stödja sina barn på deras väg mot självständighet, kan många andra knappt få mat på bordet. För många unga är det inte lätt att lämna hemmet och sträva efter att leva ensamma, precis som "riktiga vuxna", och anledningen är främst ekonomisk. Analía Barrios, en ung kvinna på 24, har dock visat att med hårt arbete och konstant engagemang går drömmar i uppfyllelse: de kommer inte att bli perfekta, men sakta uppnås alla mål ... till och med perfektion!

Analía Barrios dröm om att flytta hemifrån och bo ensam, precis som många unga, framförallt för att inte vara en tyngd för mamman, som redan hade svårigheter att försörja båda. Analia kommer faktiskt, till skillnad från andra, från en fattig familj i Paraguay och bodde med sin mamma på en mycket enkel plats. För att förverkliga sin dröm önskade Analia inte bara att saker och ting skulle förändras, utan hon arbetade hårt för att uppnå dem: i 6 år arbetade hon och sparade, tills den dagen hon hade råd med ett eget hus. Stolt visade hon sig själv på ett foto på Facebook vid fotändan av sängen, i sitt nya och enkla hem: "Väggarna har ingen puts, du kan se de perforerade tegelstenarna och plåttaket, men det är fortfarande mitt hem och jag är inte beroende av någon", skrev Analía och tillade att allt kan göras med arbete. De nya möblerna kommer snart, i små steg.

Hennes hem är väldigt enkelt, men det var en dröm som den unga kvinnan uppnådde med ärlighet och beslutsamhet och det är det som betyder mest. Hennes inlägg blev viralt och nådde många andra unga människor som liksom hon drömmer om ett hem helt för sig själva; många vuxna identifierade sig också med hennes bestämda attityd. Till alla som strävar efter att bli självständiga råder Analia att börja spara tidigt och att aldrig ge upp. Bra jobbat!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack