Vid 16-års ålder är han en ansvarsfull ensamstående pappa och hans mamma är mycket stolt över honom: "Många vuxna män skulle ha flytt" - TittaPaVideon.se
x
Vid 16-års ålder är han en ansvarsfull…
Den här lilla hunden satt och stirrade på dörren i väntan på att hennes älskade husse skulle komma tillbaka från sjukhuset Hon hittar en hög med skor och börjar gråta - den rörande gesten från ett barn som är på väg att lämna hemmet

Vid 16-års ålder är han en ansvarsfull ensamstående pappa och hans mamma är mycket stolt över honom: "Många vuxna män skulle ha flytt"

07 November 2021 • Av sofia
15.867
Advertisement

Tonårsgraviditeter är vanligare än vi kan föreställa oss och vänder vanligtvis upp och ner på nyblivna föräldrars liv i sådan utsträckning att, särskilt kvinnor, i många fall tvingas överge sina studier. Det är just från kvinnor som det alltid förväntas en oumbärlig anknytning till barnet och med tanke på att ungdomliga relationer ofta är avsedda att snart ta slut, faller i många fall ansvaret att ta hand om barnet på kvinnan. Traditionellt sett är det vanligare att se en ung ensamstående mamma än en ung pappa som tar hand om allt, men det finns undantag. Michelle Ann är till exempel väldigt stolt över sin 16-årige son som tog på sig ansvaret för att uppfostra sin dotter helt på egen hand. Hur många män som är mycket äldre än han skulle istället ha flytt inför ett sådant ansvar?

Michelle Ann är mamma till en 16-årig pojke som trots sin unga ålder redan har blivit en exceptionell pappa. Michelle är därför också en lycklig mormor och säger att hon är väldigt stolt över sin son, just för att han har tagit på sig sitt ansvar och för att han gör allt för att ta hand om och fostra sin dotter, trots svårigheterna. På sociala medier, särskilt TikTok, delar Michelle ofta med sig av alla ansträngningar som hennes son försöker göra för sin dotters skull och berömmer honom alltid. Många vuxna män är till exempel inte närvarande i sina barns liv.

I Mihelles videor, som alltid är mycket framgångsrika, förklarar den lilla flickans mormor också bakgrundshistorierna som fick hennes son att besluta att begära vårdnaden om sin dotter.

Michelle talar alltid på ett mycket respektfullt sätt om den lilla flickans mamma och förklarar att den unga kvinnan "inte kände sig redo att möta föräldraskap på heltid än." Tillsammans beslutade de att anförtro vårdnaden om barnet åt pappan och mormodern, som har sagt att de alltid kommer att lämna dörren öppen för mamman, om hon någon gång i sitt liv vill bygga upp en relation med sin dotter.

Advertisement

Självklart kan barns kärlek inte köpas för pengar, du måste vara närvarande och förmedla all din kärlek till dem. Lyckligtvis har killens familj varit mycket stöttande och är 100% närvarande i bådas liv.

En applåd till den här killen och denna underbara familj!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack