x
Hon föder tre döttrar på samma datum…
En förare blir en hjälte efter att ha räddat alla barnen på skolbussen från lågorna (+VIDEO) Ett par förvandlar en gammal abulans till ett litet hus på hjul med alla bekvämligheter

Hon föder tre döttrar på samma datum med exakt tre års avstånd mellan varandra

28 Oktober 2021 • Av sofia
2.893
Advertisement

Tror du på ödet? Förmodligen inte, men det finns de som tror stenhårt på dessa saker och det som hände denna mamma som födde tre döttrar är verkligen otroligt och får oss att ställa den urgamla frågan: spelar ödet en roll i vår vardag? Och i så fall, vilken roll spelar det i vår gemensamma resa? Tror du att Kristin Lammert, mamman som är huvudpersonen i den här historien, kände på sig att hennes tre döttrar skulle födas... praktiskt taget på samma dag!


Detta är den otroliga berättelsen om Kristin Lammert, en mamma till tre döttrar som föddes på ett sätt som verkligen gör oss mållösa. Kvinnan är 32 år och bor i Oviedo, Florida, och när hon fick veta att hennes andra dotter Giuliana, skulle födas i slutet av augusti, hade hon inga tvivel längre och hon kände på sig att den lilla flickan skulle födas den 25:e augusti, exakt samma dag som hennes äldsta dotter Sophia och så blev det.

Som om inte detta sammanträffande var nog, blev Kristin tre år senare gravid med sin tredje dotter och även hon väntades komma i slutet av augusti eller början av september. Kvinnan skämtade först om det, "Tänk om Mia (det tredje barnets namn) också föddes den 25:e augusti som hennes två systrar på sex och tre år?"

Det som till en början verkade vara bara ett skämt förvandlades till verklighet då lilla Mia föddes exakt den 25:e augusti som sina två systrar, exakt tre år efter hennes andra barn, som i sin tur föddes exakt tre år efter Sophia. Ett otroligt rekord, med tanke på att Kristin dessutom ville påpeka att ingen av hennes tre döttrar föddes på ett datum som hennes läkare hade förutspått. Sammanfattningsvis var deras födelse den 25:e augusti helt och hållet resultatet av en ren slump!

Advertisement

"We were just in disbelief!"

Pubblicato da Today Show su Mercoledì 20 ottobre 2021

Denna otroliga och mycket sällsynta historia (det finns väldigt få fall i världen där två eller flera barn föds samma dag under olika år), beskrev mamman med dessa ord, bara några månader efter Mias födelse: "Ju närmare vi kom den 25:e augusti och desto mer skämtade vi om det hemma, men samtidigt ville jag att det skulle hända... Sophia sa faktiskt att hon var säker på att hon skulle få en syster igen på sin sjätte födelsedag, precis den 25:e augusti. Hon ville att det skulle hända och jag tänkte: 'Ja, varför inte, det kan hända för tredje gången!'

Känner du några vänner eller släktingar som har upplevt något så fantastisk och sällsynt som det som hände Kristin? Låt oss få veta i kommentarerna!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack