Hon är 36 år gammal, har 11 barn och har inga intentioner att sluta här: "Jag skulle vilja föda sex till!" - TittaPaVideon.se
x
Hon är 36 år gammal, har 11 barn och…
Ett nytt lagförslag i Kina vill ge böter till föräldrar till elever som beter sig illa En moster ger sin systerson lotter i present och kräver sedan en del av vinsten

Hon är 36 år gammal, har 11 barn och har inga intentioner att sluta här: "Jag skulle vilja föda sex till!"

21 Oktober 2021 • Av sofia
2.131
Advertisement

Det finns många tjejer som även när de bara är tonåringar redan tycks ha moderinstinkten i sitt DNA redan från första början. Men många av dessa kvinnor väntar på att bli äldre för att leta efter ett stabilt förhållande som en dag kan garantera att man kan bilda en familj full av kärlek och skaffa barn, medan andra inte ens väntar till 18 års ålder och skaffar sitt första barn när de fortfarande är minderåriga och knappast har några avsikter att bara nöja sig med ett.

via: Mirror UK

Detta är historien om Veronica Merritt, en kvinna som nyligen fyllde 34 och fick sitt första barn när hon bara var 14. Det var då hon bestämde sig för att hon ville ha fler och med tiden har Veronica fött 11 barn och nu väntar hon sitt tolfte. Trots antalet barn som redan är ganska krävande har hon inga tankar på att sluta och enligt sina uttalanden vill hon skaffa ytterligare sex barn!

För detta ganska "produktiva" val hon gjort fick Veronica Merritt stark kritik på nätet, med tanke på att hon är mycket aktiv på sociala medier och lägger upp både fotografier, videor och annat multimediainnehåll: "Jag får många negativa kommentarer. Folk frågar mig saker som: "Men har de alla samma pappa? Har du ingen TV?" Jag vill ge människor som frågar mig saker som dessa en spegel så att de kan se sig själva när de säger vissa saker" säger Veronica.

Den 34-åriga kvinnan är dock inte rädd för att berätta sin intressanta familjehistoria och sina livsval, trots att hon fått mycket kritik...

Advertisement

Veronica Merritt har upprepade gånger rapporterat att hon blev gravid för första gången vid 14 års ålder när hon gick på gymnasiet. Trots svårigheterna med graviditeten och att fostra ett barn som tonåring, avslutade hon sina studier med högsta betyg, även om hon var tvungen att hoppa av college på grund av en njursjukdom. Nu bor Veronica med sina 11 barn i ett enda hus med nio rum köpt för 20 000 dollar på auktion precis som de köpte en skolbuss på auktion, det enda möjliga transportmedlet för att kunna ta alla sina barn till och från skolan eftersom en vanlig bil garanterat inte skulle ha räckt!

Även om Veronica väntar ett tolfte barn, har hon absolut ingen avsikt att sluta här: "Jag önskar att jag hade sex barn till!"

Skulle du någonsin kunna leva i en sådan stor familj?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack