Hon är 80 år och trött på sitt utseende så frisören förvandlar henne till en riktig prinsessa - TittaPaVideon.se
x
Hon är 80 år och trött på sitt utseende…
En lärare lär sina elever En mamma försvarar sin dotter som blir mobbad i bassängen för att hon ansågs vara för tjock:

Hon är 80 år och trött på sitt utseende så frisören förvandlar henne till en riktig prinsessa

01 Oktober 2021 • Av sofia
30.920
Advertisement

Alla i livet behöver förr eller senare förändras. Att leva är att växa, i övergången från barndomen till tonåren, från tonåren till vuxenlivet, fram till mogen ålder och slutligen, ålderdomen. Just i denna sista fas känner många män och kvinnor behovet av förändring och börjar ofta med sitt utseende. Carol är verkligen inget undantag, en 80-årig amerikansk kvinna som bara inte kunde stå ut med sitt utseende längre...

Carol, en amerikansk kvinna som bor i USA, har bestämt sig för att göra ett mycket modigt val. Det har gått många år sedan hon förändrade sitt utseende, hår och så vidare senast, och tidens och ålderns gång har garanterat inte låtit henne slippa undan. Som om detta inte var tillräckligt har kvinnan dessutom stängt in sig i sig själv och slutat ta hand om sig ordentligt. Men Christopher Hopkins löste detta åt henne.

Hopkins, som av många anses vara ett riktigt geni när det kommer till kvinnors makeup och hår, har blivit populär på webben tack vare sina videoklipp som publiceras på YouTube där han på ett ingående sätt berättar sina kunders bakgrundshistorier och kallar sig The Makeover Guy. I dessa videor får man se den fullständiga förvandlingen av kvinnorna som har vänt sig till honom för att få hjälp. De går från att vara äldre kvinnor som på något sätt gett upp hoppet och inte sköter om sitt utseende, till att förvandlas till vackra damer, ibland nästan drottninglika!

Advertisement

Carol visste att det var det rätta valet att vända sig till honom för att ändra inte bara sitt utseende, som hon inte stod ut med längre, utan även hela sitt liv. Kvinnan kände på sig att en radikal förändring skulle vara det bästa sättet för att börja om, hitta styrkan att öka sin självkänsla.

Du kan se hela videon av hur Christopher Hopkins förändrade Carol här:

Titta på henne nu, man känner knappt igen henne!

Det "mirakel" som Christopher Hopkins och hans team utförde är verkligen extraordinärt, och nu känner sig Carol som en helt ny människa. Nu kan hon äntligen vända blad och starta sitt nya liv. Det spelar ingen roll att Carol redan är 80, det är aldrig för sent att börja om på nytt!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack