Med hjälp av smink lyckas hon förvandla sig själv till en 20 år yngre kvinna: de anklagar henne för att vara en "bedragare"

av sofia

24 Mars 2022

Med hjälp av smink lyckas hon förvandla sig själv till en 20 år yngre kvinna: de anklagar henne för att vara en "bedragare"
Advertisement

Patricia Lichtenberger är en 47-årig kvinna som, som så många andra kvinnor, vill känna sig vacker. Till skillnad från många andra har Patricia dock en exceptionell gåva: hon är en duktig makeupartist! Det verkar som att ögonskuggor, foundation och contouring är något hon verkligen är skicklig på. Hennes videor på TikTok vittnar om hur duktig denna mamma är som jobbar heltid som butiksbiträde i en smyckesbutik och som på fritiden tycker om att förvandla sig radikalt med hjälp av smink. Var och en av hennes transformationer filmas och läggs upp på TikTok, där många användare har svårt att tro att det är samma person man ser i videon.

via TikTok / gemluvabeauty

Advertisement
Med hjälp av smink lyckas hon förvandla sig själv till en 20 år yngre kvinna: de anklagar henne för att vara en "bedragare" - 1

Patricia döljer inte sitt sanna utseende, men när hon visar upp sig sminkad i sina videor anklagar många användare henne först och främst för att inte vara samma person och sedan för att vara en "bedragare". Vad menar de? Alltså, smink är ett "magiskt" knep som, om det används väl, lyckas dölja de svaga punkterna och framhäva de starka. Patricia Lichtenberger är så duktig att hon efter att ha tagit på sig sin makeup till och med ser 20 år yngre ut!

Det är oundvikligt att Patricia har blivit en riktig sminkinfluencer, men det har inte alltid varit så självklart: kvinnan började lägga upp videor så långt tillbaka som 2016 och var absolut inte van vid elakheten hos vissa användare som trots att de inte kände henne, skrev hur ful de tyckte att hon var.

Advertisement
Med hjälp av smink lyckas hon förvandla sig själv till en 20 år yngre kvinna: de anklagar henne för att vara en "bedragare" - 2

Sedan dess har hennes kanal dock vuxit mycket, trots anklagelser om att vara en "bedragare", och hennes före och efter sminkvideor är utan tvekan de mest sedda. "När jag började lägga upp mina sminkvideor", kommenterade Patricia, "brukade folk kalla mig ful eller säga "Vad är det för fel på ditt ansikte?", Sedan kallade de mig "bedragare" och jag förstod inte vad de syftade på, men det var verkligen inte min avsikt".

Med hjälp av smink lyckas hon förvandla sig själv till en 20 år yngre kvinna: de anklagar henne för att vara en "bedragare" - 3

"Jag ville dela mina videor med före och efter smink, för att under så lång tid sårade de elaka kommentarerna mig så mycket att jag blev deprimerad, tills jag till slut lyckades ställa mig upp och förvandla de negativa kommentarerna till något bitterljuvt", sa Patricia med hänvisning till sin upplevelse.

Hennes fans stöttar henne eftersom de vet vad Patricia har fått gå igenom och till och med hennes 22-årige son kunde inte vara mer stolt över henne. Vad är det för fel med att visa upp en skicklighet som Patricias? Måste vi nödvändigtvis anklaga de som försöker förbättra sig och hitta en lösning för att trivas med sig själva för att vara falska? Att acceptera sig själv är aldrig lätt, men om Patricia har hittat ett sätt för att göra det, även om det är genom smink, varför kritisera henne så mycket?

Advertisement