En pappa vägrar byta blöja på sin son på natten för att han "behöver sina 8 timmars sömn" - TittaPaVideon.se
x
En pappa vägrar byta blöja på sin…
En gullig golden retriever tar hand om sina ägares dotter som att den vore en barnvakt Den här färgaden mamman får tyst på alla de som säger att hennes dotter är

En pappa vägrar byta blöja på sin son på natten för att han "behöver sina 8 timmars sömn"

12 September 2021 • Av sofia
1.547
Advertisement

Vi behöver alla våra utrymmen och vila då fysisk och mental avslappning är en av de mest effektiva sätten för att göra vårt dagliga liv lite mindre stressigt. Föreställ dig nyblivna föräldrar till ett litet barn som, strax efter att ha upplevt en extraordinär stund av glädje och lycka efter bebisens födelse, plötsligt saknar de ögonblick tidigare då de hade tid för sig själva. Det är inget fel med att vilja ha lite mental avkoppling för att koppla av från livet, men när du är mamma eller pappa är situationen lite annorlunda ...

På Reddit berättade en anonym pappa om sin märkliga erfarenhet med sitt första barn. Mannen berättar att barnet alltid hade ammats med mammans mjölk och att det var hans fru som ansvarade för att mata honom även under natten, tills han också tvingades vakna under nattimmarna och klagade över att han inte kunde få tillräckligt med vila:

"Jag och min sambo har en fem veckor gammal bebis som uteslutande har ammats. Han vaknar tre eller fyra gånger om natten för att få mjölk i 20-40 minuter åt gången. Min tanke är att min fru redan är vaken eftersom hon ammar, så hon borde sköta blöjbytena också. Jag erbjöd mig att göra hälften av blöjbytena, men det räcker inte för henne.

Min sambo tycker att jag borde göra alla nattblöjbyten eftersom hon ammar. Hennes argument är att eftersom hon ammar dag och natt är det mer rättvist. Hon säger att hon behöver tid för att gå på toa, dricka vatten etc. medan jag byter blöja. Enigt henne är jag ofta tjurig, hon måste be mig flera gånger att gå upp och ibland tjafsar jag om vårt barn behöver bytas på."

Men det tar inte slut där: "Relevant information: vi är nu både föräldralediga och när jag återvänder till mitt byggjobb behöver jag 8 timmars sömn, men hon kommer att vara på semester under de kommande 18 månaderna. Vi går till sängs 21.00 och jag går upp med våra hundar klockan 6.00 och hon går upp med barnet en eller två timmar senare. Är jag den elaka? Vad tycker ni?"

Denna anonyma pappans uttalande har skapat stark debatt bland människor på nätet. En del har tagit hans parti, andra kunde inte låta bli att ställa sig på mamman till den fem veckor gamla bebisens sida. Hur känner du?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack