En kille hittar sin hund som blivit kidnappad och färdas 1000 km för att rädda den - TittaPaVideon.se
x
En kille hittar sin hund som blivit…
En tjej blir eskorterad av nästan 300 motorcyklister till skolbalen - hon blev mobbad på grund av sin dyslexi Han ger sin mamma hennes drömbil för att tacka henne eftersom hon är den enda som alltid har trott på honom

En kille hittar sin hund som blivit kidnappad och färdas 1000 km för att rädda den

14 September 2021 • Av sofia
3.192
Advertisement

Vi vet vid det här laget att inget annat förhållande är jämförbart med förhållandet mellan en hund och dess ägare. En unik relation, baserad på blickar, ömsesidigt förtroende och ovillkorlig kärlek. Ett mycket starkt band som gradvis skapas över tiden och bygger på ömsesidigt förtroende. Det är tack vare styrkan i detta band som Dara Park, en kille från Texas, inte tappade hoppet efter det att hans trogna fyrbenta vän stals från honom. Han skulle aldrig överge sin bästa vän, så han reste mer än tusen kilometer för att hitta honom och ta hem honom igen...

via: ABC News

Dara Park är en pojke från Texas som lever sitt liv tillsammans med Titan, sin trogna fyrbenta vän. Med tiden har ett olösligt band bildats mellan de två, så pass mycket att de är praktiskt taget oskiljaktiga. Men en dag skedde plötsligt något tragiskt...


När han gick ut på gården insåg unga Dara Park omedelbart vad som hade hänt, nämligen att Titan var borta. På marken var det enda som fanns kvar av hans trogna vän halsbandet. En mycket märklig detalj som fick den unga ägaren att tro att Titan hade kidnappats. Omedelbart kontaktade han de lokala myndigheterna trots att han fortfarande var i chock och för att öka chansen att hitta den lilla Titan bestämde han sig för att lägga upp foton på sin älskade hund på facebook i hopp om att någon skulle ha information om hans försvinnande.

Under de närmaste dagarna gick Dara runt till alla djurhem i området samt i hela staden Houston, Texas. I bilen hade Dara Park alltid med sig lilla Titans halsband ifall han skulle råka hitta honom på något av dessa djurhem. Efter tre månaders utmattande och misslyckat sökande började stackars Dara tappa hoppet, övertygad om att han aldrig skulle träffa sin bästa vän igen. Men en dag, när det verkade som att det inte längre fanns hopp, ringde plötsligt hans telefon. Ett djurhem i South Carolina hade hittat en hund som liknade den beskrivning Dara Park hade gett till polisen i Houston.

Efter att ha skannat hundens mikrochip upptäckte de att beskrivningen stämde perfekt och att det faktiskt var Titan. Ägarna till djurhemmet rådde dock Dara Park att förbereda sig psykiskt då den stackars hunden var i ett minst sagt allvarligt tillstånd.

Advertisement

Efter att ha lagt på luren tvekade Dara Park inte en enda sekund. Han tankade och körde snabbt som vinden till South Carolina: ”Efter att jag fått det telefonsamtalet hade jag inga tvivel. Jag visste att jag var tvungen att ta mig till South Carolina så snabbt som möjligt. Resan tog cirka 16 timmar. Jag gjorde inte många stopp längs vägen eftersom jag inte kunde vänta på att få se honom igen. Nu är han här med mig, hemma”, avslutar killen.


När Dara och hans flickvän kom till South Carolina tog de sig genast till djurhemmet där Titan väntade på dem. Hans tillstånd var faktiskt allvarligt. ​​Titan hade förutom att vara betydligt smalare även många skador på kroppen. Men bara vid synen på sin husse tycktes Titan ha återhämtat all sin styrka.


Tyvärr vet vi fortfarande inte vem som kidnappade Titan, men en sak är säker: hunden har återvänt hem till sin husse som älskar honom mer än något annat i världen och vi kunde inte vara lyckligare för deras skull!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack