Mamma och son återförenas efter 52 år: "De slet honom ur min famn när han bara var 10 dagar gammal" - TittaPaVideon.se
x
Mamma och son återförenas efter 52…
En hund lugnar en bebis genom att ge henne hennes favoritleksak

Mamma och son återförenas efter 52 år: "De slet honom ur min famn när han bara var 10 dagar gammal"

20 Augusti 2021 • Av sofia
22.373
Advertisement

En av de största smärtorna en förälder kan uppleva är att förlora ett barn. Vi talar inte nödvändigtvis om barn som avlider i tidig ålder, utan också om barn som rycks från famnen på ensamstående mödrar och lämnas över till barnhem eller familjer som kan uppfostra dem. Lynne Oakes fick uppleva ett liknande trauma , en engelsk kvinna som vid 14-års ålder blev gravid med en äldre man och födde sin son (det enda barn hon fått i sitt liv) år 1968.

Tyvärr fick Lynne dock bara krama och ta hand om sin Michael i 10 dagar, sedan rycktes han ur hennes famn och placerades i fosterhem. Sedan det ögonblicket har Lynne aldrig sett sin enda son igen och i åratal har hon på alla sätt försökt hitta honom för att äntligen återförenas med honom. Den engelska kvinnan beskriver sin fruktansvärda upplevelse så här: "Jag har alltid stickat, så när han föddes gjorde jag många babykläder för att hålla honom varm och få honom att se söt ut. Jag älskade varje minut jag tillbringade med honom när jag badade honom, sjöng för honom och pratade med honom. I tio dagar tog jag hand om honom, sedan kommer jag ihåg att jag grät den sista dagen. Mina tårar rullade ner i hans ansikte när jag matade honom och sa att jag var ledsen, att jag älskade honom och jag alltid kommer att älska honom, samt att jag en dag skulle hitta honom. Sedan lade de honom i en barnvagn och bara tog med sig honom. Jag kunde inte tro att något så vackert hade slitits ur mina armar."

Under de följande åren hade Lynne alltid försökt hitta information om sin son Michael, men hon visste inte vart hon skulle vända sig för att hitta sin förlorade son. Därefter arbetade kvinnan i flera år som bankanställd, gifte sig och bildade familj utan att någonsin få nya barn. Endast tack vare hjälpen av tv-programmet Long Lost Family fick Lynne chansen att krama om sin älskade son Michael igen efter 52 år!

Advertisement

Efter 52 år bodde Michael Cocks i byn Thetford i engelska Norfolk och när han äntligen fick krama om sin mamma kunde han inte tro sina ögon. Nu visste han äntligen vem som hade fört honom till världen och han skulle aldrig mer behöva vara i från sin älskade mamma! Kramen mellan dem som filmades av programmet Long Lost Family var verkligen laddad med känslor!

Lynne Oakes kunde så klart inte hålla tillbaka sin glädje och lycka: "När vi började prata höll han mig i handen och ville kalla mig mamma. Nu ser jag det här som en andra chans för mig. Nu är jag en mamma, en mormor och en gammelmormor. Jag vaknar och tänker: Var allt detta bara en dröm? Nej, det är sant!"

Vi önskar Lynne och Michael, en mamma och son som har återförenats efter 52 år och som nu är mer oskiljaktiga än någonsin all lycka!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack