De avlider med en dags mellanrum och begravs hand i hand i samma kista - TittaPaVideon.se
x
De avlider med en dags mellanrum och…
Ett par som inte kunde få barn hittar en övergiven bebis på en parkering ute i kylan och bestämmer sig för att adoptera honom En lärare lär sina elever

De avlider med en dags mellanrum och begravs hand i hand i samma kista

02 Oktober 2021 • Av sofia
3.190
Advertisement

Varje kärlekshistoria är speciell på sitt sätt, men hur många av dessa har turen att hålla livet ut? Det kommer säkert att finnas någon där ute som är skeptisk till att ren och ovillkorlig kärlek faktiskt finns på riktigt och vi är säkra på att alla som har den övertygelsen också är redo att bekräfta att sann kärlek inte existerar. Även om denna övertygelse kan vara djupt förankrad kommer kanske historien om Raymond och Velva Bruer få dem att ändra åsikt.

Raymond och Velva växte upp i samma stad och gick i samma skolor. Även om han försökte göra ett gott intryck på Velva, var Raymonds första tillvägagångssätt en total katastrof. I ett försök att locka till sig Velvas uppmärksamhet slog faktiskt Raymond, som bara var en pojke på den tiden, av misstag till kvinnan med ett brasverktyg, vilket lämnade ett ärr på henne.

Trots detta tragiska första intryck blev Velva kär i Raymond i alla fall och efter en tid som förlovade gifte de sig år 1940, vilket markerade den underbara början på ett helt liv tillsammans i Phelps County, Missouri. De två delade varandras liv under hela 77 år, de fick 6 barn, 18 barnbarn och många barnbarnsbarn. Deras band var magiskt och oskiljaktigt, de delade kärleken till litteratur och även när Velva tvingades tillbringa en period på ett rehabiliteringscenter följde Raymond med henne för att inte lämna henne ensam.

Paret utstrålade kärlek vart de än gick, så pass mycket att de som hade turen att lära känna dem alltid har sag sig vara fascinerade av den kärlek de kände för varandra och för sin familj: "De lämnade aldrig varandras sida, det var äkta kärlek".

Tyvärr, under en het augustimånad år 2017, avled Raymond medan han höll handen på sin Velva, som tragiskt nog följde efter honom bara 30 timmar senare. Paret avled därför med lite mer än ett dyngs avstånd. Raymond var 97 år gammal medan Velva var 96.

Under planeringen av begravningen kom parets son tydligt ihåg de ord som pappan sagt till en sjuksköterska strax före det att han dog, vilket var att om de skulle dö tillsammans ville han att de även skulle begravas tillsammans i samma kista. Man vet inte om Raymond sa dessa ord som ett skämt, men barnen var väl medvetna om det faktum att om de accepterade denna begäran skulle de hedra deras stora kärlek och låta dem leva tillsammans även bortom livet.

Advertisement

Tillsamman, även bortom livet

Och så blev det, Raymond och Velva begravdes i samma kista, hand i hand, och kommer aldrig mer att skiljas åt

I slutändan var kärleken mellan Raymond och Velva så stark att den till och med gick bortom det jordiska livet

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack